Mitsubishi i MiEV tests in Ijsland
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mitsubishi i MiEV tests in Ijsland

vrijdag 19 september 2008 14:50:49

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) tekent vandaag een intentieverklaring met het IJslandse ministerie van Industrie, Energie & Toerisme in het kader van een grootschalig testprogramma rond het nul-emissievoertuig i MiEV (i Mitsubishi innovative Electric Vehicle). IJsland heeft grootscheepse plannen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen tot een minimum terug te dringen. Het testprogramma van Mitsubishi’s elektrische auto in IJsland gaat in 2009 van start. In het kader van de ondertekening van de intentieverklaring zal de IJslandse president Ólafur Ragnar Grimsson de Mitsubishi i MiEV aan een eerste kennismaking met IJslandse bodem onderwerpen.

Duurzame energie
IJsland – dat zich hoge milieu-eisen ten doel stelt om uiteindelijk prominent aangeschreven te staan als leverancier van schone energie en daarmee wereldwijd een voorbeeldfunctie te vervullen – is al sinds 1980 actief op het gebied van duurzame energie. Momenteel wordt vrijwel alle elektrische energie in het land geleverd door waterkracht- en aardwarmtecentrales. Het gebruik van elektrische voertuigen kan daardoor volkomen CO2-emissievrij zijn; van bron tot eindproduct.

Lancering i MiEV
In Japan wordt de i MiEV al op grote schaal getest in samenwerking met zeven elektriciteitsbedrijven. De lancering van het nul-emissievoertuig in Japan wordt in 2009 verwacht.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mitsubishi
Door de introductie van de nieuwe Outlander, de nieuwe Pajero en de nieuwe Lancer spreken de modellen van Mitsubishi weer een hoop mensen aan. Vooral de nieuwe Outlander is een groot kassucces voor de autofabrikant. Vanaf augustus 2008 zal dit model (net als de haar zustermodellen Peugeot 4007 en de Citro?n Crosser) bij de Nederlandse autofabriek Nedcar worden geproduceerd.
Meer Mitsubishi nieuws
Mitsubishi neemt afscheid van de Pajero

Mitsubishi Outlander PHEV model 2019Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI