Honda Civic Hybrid voor Rijkswaterstaat

Honda Civic Hybrid voor Rijkswaterstaat

woensdag 05 juli 2006 21:45:19
Rijkswaterstaat Limburg heeft het milieu zeer hoog in het vaandel en daarom bewust gekozen voor de nieuwe ‘groene’ Honda Civic Hybrid als het ideale vervoermiddel voor de inspecteurs voor Milieu en Handhaving. Voor deze afdeling waar juist het milieu alle prioriteit heeft, kwam de Honda Civic Hybrid als ideale partner naar voren. De nieuwe Honda Civic Hybrid is in Amerika al bekroond met de World Car of the Year Award voor de milieuvriendelijkste auto van 2006. Bij de keuze van nieuwe auto’s wordt zowel gelet op milieuvriendelijkheid en op prijsstelling. Honda Nederland levert 5 stuks Honda Civic Hybrid af aan Rijkswaterstaat Limburg en zet daarbij haar concurrenten op een zijspoor. Mede door de prijs van de nieuwe Honda Civic Hybrid is het mogelijk voor Rijkswaterstaat Limburg de rijk uitgeruste Civic aan te schaffen, een auto uit het C-segment, in plaats van de bij deze afdeling gebruikelijke B-segment klasse.

De nieuwe Honda Civic Hybrid wordt ingezet voor 5 medewerkers van de afdeling Milieu en Handhaving, die dankzij de technieken van de nieuwe Honda Civic Hybrid het milieu nu zelf aanzienlijk ontzien. De inspecteurs rijden ongeveer 30.000 km per jaar en bezoeken in het gehele stroomgebied van de Maas o.a. industrieën en projecten in uitvoering. De techniek van deze Civic bestaat uit een compacte en efficiënt Honda hybridesysteem. Een nieuwe 1.3 motor met drietraps i-VTEC-systeem en de jongste versie van het Hybrid IMA-systeem (Integrated Motor Assist). Het verbruik is met 4,6 l / 100 km (1:21,8) bijzonder laag en de CO2-uitstoot bedraagt slechts 109 g/km. Het Honda hybridesysteem is krachtig en de elektromotor levert aanmerkelijk meer vermogen dan de voorgaande Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid voor Rijkswaterstaat
1 reactie
Reacties
honda maniac
Eindelijk zijn ze in Nederland wakker geworden en kiezen ze voor Honda. Ik heb al zo'n geweldige Rijkswaterstaat Honda zien rijden. Fantastisch! Nu ben ik momenteel aan het sparen voor zo'n super Honda Civic Hybride. Noord America wist het al langer, nu Europa nog. Nederland heeft het al begrepen. Honda Civic Hybride!
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Honda

Honda autonieuws

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Er werd begonnen met de productie van losse motoren voor inbouw in fietsen. Al snel werd overgegaan op productie van volledige motorfietsen, aanvankelijk zelfs als licentiehouder van Harley- Davidson! Midden jaren 50 was Honda de eerste van vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderde met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen.
Meer Honda nieuws
De dikste Honda Civic in 2022

Spyshots nieuwe generatie Civic

Nieuwe Honda Civic Sedan betrapt tijdens de test!

Honda onthult de gloednieuwe CR-V

Onderweg met de nieuwe Honda Civic Type R


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com