Onthulling 23 maart Peking
Wereldprimeur nieuwe Volkswagen Touareg in Peking

Wereldprimeur nieuwe Volkswagen Touareg in Peking

vrijdag 09 februari 2018 18:49:00

Volkswagen onthult op 23 maart in Peking de gloednieuwe Touareg. De derde generatie Touareg is in alle opzichten het toonbeeld van kracht, dankzij een expressief design, innovatieve technologieën en dynamische handling. Niet voor niets onthult Volkswagen de nieuwe Touareg in China: het is ‘s werelds snelst groeiende SUV-markt én de grootste markt voor Volkswagen.

De Touareg is het topmodel van Volkswagen en zijn nieuwe design getuigt van een krachtige maar elegante inborst. Een breed pakket aan innovatieve assistentiesystemen zorgt voor maximale veiligheid en comfort. Eén van de grootste digitale instrumentariums in deze klasse – de Innovision Cockpit – biedt een geheel nieuw niveau aan infotainment. De aandrijflijnen, luchtvering, achterwielbesturing en rolstabilisatie garanderen een ongekende rijervaring.

 

Succesverhaal

Met deze derde -generatie Touareg schrijft Volkswagen een nieuw hoofdstuk van een succesverhaal. Het segment van exclusieve, grote SUV’s is momenteel één van de snelst groeiende klassen in de wereldwijde auto-industrie. Naar verwachting zal het volume in deze klasse in bijvoorbeeld China rond 2023 zijn verdubbeld.

Sinds de Touareg in 2002 werd gelanceerd, heeft Volkswagen ongeveer een miljoen exemplaren

van het model geproduceerd. Zowel onroad als offroad en in zware rallybeproevingen staat hij sindsdien zijn mannetje. Tot de absolute hoogtepunten in zijn carrière behoren de overwinningen in de Dakar Rally, in 2009, 2010 en 2011.

 

De wereldprimeur voor de nieuwe Touareg vindt op 23 maart aanstaande plaats in Peking.


1 reactie
2 reacties
Reacties
Redactie
Dit is zeker goed nieuws en wij hebben gelukkig meerdere modellen mogen testen. Dat je dagelijks in deze krachtpatser mag rijden ... Jaloers zijn we stiekem een beetje. Gr, Denise
Marga Beumer
Mooi nieuws en ben zeer benieuwd naar het nieuwe model. Ik heb nu zelf twee Touaregs gereden uit de eerste versie, de tweede werd enigszins aangepast en deze heb ik al bijna 12 jaar en kijk uit naar iets nieuws. Het is een absolute top auto. Het rijd geweldig, zit goed, absoluut stoere car, kortom; ik hou er van. Ik heb een zeer speciale versie, individual uitvoering met alles erop en eraan. Echt luxe. Diesel. Tsja, en dat kost ook wel iets in onderhoud. Ondanks relatief weinig kilometers (135000) heb ik toch wel een aantal erg dure reparaties uit moeten laten voeren die je niet verwacht met dit kilometrage. Cardan as, koplampen, inmiddels de bijna hele ophanging, luchtvering, stuurinrichting. En dat kost veel bij Volkswagen. Dus; absoluut geweldige auto maar niet goedkoop.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com