Wereldpremière van Cruze hatchback in Genève

Wereldpremière van Cruze hatchback in Genève

maandag 22 april 2013 19:58:15

De Cruze, veel onderscheiden en nu ook World Touring Car Championship (WTCC) kampioen, zal zijn positie dit jaar verder versterken wanneer de nieuwe hatchbackversie in het voorjaar leverbaar wordt. Het serieproductiemodel beleeft zijn wereldpremière tijdens de 81e internationale Geneva Motor Show, van 3 tot en met 11 maart. De timing van het nieuwe model kon niet beter voor Chevrolet, nadat de fabrikant in december vorig jaar voor het eerst werd

 

gekroond tot WTCC wereldkampioen. Chevrolet's racesucces bewijst het dynamische potentieel en de kwaliteiten van de Cruze, terwijl de lancering van een nieuw vijfdeurs hatchbackmodel naast de sedan nog een bewijs is van Chevrolet's intentie om in de belangrijkste Europese marktsegmenten auto's uit te brengen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.Een ‘show car' van de compacte Chevrolet werd vorig jaar september tijdens de Paris Motor Show getoond en genoot direct grote belangstelling.

De verkopen van de Cruze bedroegen vorig jaar meer dan die van de Aveo, waardoor dit Chevrolet-model wereldwijd het meest werd verkocht. Sinds de introductie in het voorjaar van 2009 is de Cruze sedan in alle markten ter wereld positief ontvangen. Hij wordt beschouwd als een grote stap voorwaarts voor het merk waarbij klanten met name worden aangetrokken door de coupé-achtige styling, de 5-sterren NCAP-notering en de rijdynamiek. Hij werd ook verkozen tot AUTOBEST Car of 2010 door een jury van toonaangevende journalisten in Centraal en Oost Europa. De introductie van de nieuwe Cruze hatchback is van groot belang in Europa, zoals Wayne Brannon, president en managing director van Chevrolet Europe, uitlegt. "Hatchbacks spelen een belangrijke rol in veel markten. Het gehele segment van compacte auto's in Europa maakt voor een kwart deel uit van de totale markt, waarbij hatchbacks 65% van dat volume voor hun rekening nemen.

"De nieuwe Cruze hatchback versterkt Chevrolet's aanspraak op een plaats tussen de volumemerken in Europa en het is een auto die nieuwe maatstaven vestigt op het gebied van een prima prijs-kwaliteitverhouding, vergeleken met de reeds gevestigde concurrentie."


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com