Wereldpremiere Mazda Minagi op Autosalon Geneve 2011
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Wereldpremiere Mazda Minagi op Autosalon Geneve 2011

maandag 22 april 2013 19:24:38

Mazda heeft op de Autosalon van Geneve 2011 de Wereldpremière van de Mazda Minagi, een concept van een compleet nieuwe compacte crossover SUV. De Minagi bevat de nieuwe SkyActiv technologie van Mazda en is ontworpen volgens het nieuwe designthema van het merk onder de naam ‘Kodo', de ‘ziel van beweging'. De spannende Minagi bijt het spits af voor de lancering van Mazda's toekomstige generatie producten en symboliseert de evolutie van het merk Mazda aan het begin van een nieuw tijdperk.

De Mazda Minagi is een compact crossover SUV concept dat Mazda's SkyActiv technologieën, die staan voor de harmonie tussen rijplezier en uitstekende milieu- en veiligheidsprestaties, combineert met het emotionele Kodo design, dat opgekropte energie uitstraalt, die barst van de vitaliteit, terwijl de auto zich behendig een weg baant door het stadsverkeer. De Minagi maakt gebruik van alle SkyActiv technologieën: een SkyActiv motor en een SkyActiv versnellingsbak, met een SkyActiv carrosserie en chassis dat gewichtsbesparingen combineert met het zekere gevoel van een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen. De stand van Mazda op de Autosalon van Geneve toont ook nieuwe SkyActiv technologieën, de Mazda Shinari concept car en nog veel meer. De persdagen van de 81e Salon International de l'Auto de Genève, zoals de show officieel heet, vinden plaats op 1 en 2 maart; de publieksdagen zijn van 3 t/m 13 maart.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI