Werelddebuut voor nieuwe Toyota Auris op Geneve
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Werelddebuut voor nieuwe Toyota Auris op Geneve

maandag 23 februari 2015 09:27:53

Toyota presenteert op de Autosalon van Genève (5-15 maart) de nieuwe Toyota Auris. De C-segment auto is leverbaar als populaire Wagon (TS) en Hatchback. Het exterieurdesign oogt breder en prominenter. Het interieur is verbeterd, verfijnd en eigentijdser. Geavanceerde actieve veiligheidssystemen zijn leverbaar op nagenoeg alle uitvoeringen.

Door de standaard automaat en de enorme trekkracht van de elektromotor is de Toyota Auris Hybrid hét antwoord op de constant toenemende verkeersdrukte in Nederland. Doordat je niet hoeft te schakelen zit je als bestuurder, vooral in de file en de stad, ontspannen achter het stuur. Bovendien rijdt de Auris Hybrid bij lage snelheden volledig elektrisch. Dit heeft een gunstig effect op de (lokale) luchtkwaliteit. De bestuurder profiteert daarbij van een gemakkelijke, nagenoeg geruisloze rijervaring. Toyota noemt dit ‘het nieuwe rijplezier’.

 

Nog 5 jaar genieten van lage bijtelling
Met de komst van de nieuwe Auris blijft de Auris TS Hybrid de ruimste Wagon met standaard automaat en 14% bijtelling op de Nederlandse markt. Een unieke propositie. Hiervoor rijd je als leaserijder nog 5 jaar tegen dit lage bijtellingstarief. Leaserijders kunnen ook rekenen op een scherp geprijsde en compleet uitgeruste variant.

 

Toyota onthult de nieuwe Auris en Auris TS op dinsdag 3 maart 2015 op de Autosalon van Genève. De persconferentie begint om 12:15 uur in Hal 4.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota Auris
Op beurs: Autosalon van Geneve 2015
Automerk: Toyota
Automodel: Auris
Uitvoering: TS

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI