nieuwe hybride aandrijflijn
Werelddebuut Toyota Auris in Geneve
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Werelddebuut Toyota Auris in Geneve

autosalon geneve 2018
maandag 26 februari 2018 11:51:49

Toyota onthult op de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018) de nieuwe Toyota Auris. De derde generatie kent een dynamischer design en wordt leverbaar met een nieuw ontwikkelde en krachtige hybride aandrijflijn met 2,0-liter benzinemotor. Een ander Toyota werelddebuut betreft de nieuwe AYGO. Als klap op de vuurpijl onthult Toyota een raceconcept van zijn meest iconische sportwagen ooit.

Verder toont Toyota onder de naam ‘Better Mobility For All’ het design en technologie van toekomstige Battery Electric Vehicles (BEV), Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV), autonoom rijden en Artificial Intelligence (AI). De Concept-i serie die te zien is, bestaat uit drie BEV’s die gebruikmaken van AI en in staat zijn autonoom te rijden. Toyota onderzoekt met de ontwikkeling van de Fine-Comfort Ride de verdere mogelijkheden van brandstofcelauto’s

 

Fine-Comfort Ride Concept
De Toyota Fine-Comfort Ride Concept laat de mogelijkheden van een luxe waterstofauto met een flexibel interieur zien. Toyota onderzoekt met de ontwikkeling van de Fine-Comfort Ride de verdere mogelijkheden van brandstofcelauto’s. Die mogelijkheden zijn enorm, onder meer vanwege de uitstekende milieuprestaties zoals geen CO2-emissie en nul uitstoot van stikstofoxiden (NOx) in combinatie met praktische eigenschappen als een tanktijd van circa slechts drie minuten en – in het geval van de Fine-Comfort Ride – een actieradius van 1.000 kilometer.

 

Persconferentie
De Toyota persconferentie vindt plaats op 6 maart 2018 om 09:45 uur op de Toyota stand in hal 4 van het beursgebouw Palexpo.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota Auris
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Toyota
Automodel: Auris
Modeljaar: 2019
Benzinemotor: 2,0-liter

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI