Europese Auto van het Jaar
Volvo XC40 wint prijzen
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Volvo XC40 wint prijzen

woensdag 18 juli 2018 11:34:55

De Volvo XC40 onderscheidt zich met vijf sterren en topprestaties in de nieuwe, zwaardere 2018 Euro NCAP tests. Dit betekent dat de XC40 zich bij de 60 en 90 serie voegt als een van de veiligste auto's 's op de weg.

De Euro NCAP-test van 2018 was de moeilijkste ooit met nieuwe en meer veeleisende uitdagingen op het gebied van veiligheidstechnologie, waaronder detectie van fietsers met automatische rem- en noodstops. Al met al heeft de nieuwe XC40 de hoogste veiligheidsscore behaald bij alle auto's die onder het nieuwe regime zijn getest.

 

"De nieuwe XC40 is een van de veiligste auto's op de markt", zegt Malin Ekholm, hoofd van het Volvo Cars Safety Center. "Het wordt standaard geleverd met het grootste aanbod van veiligheidstechnologie van kleine SUV's, zodat bestuurders botsingen kunnen detecteren en vermijden, veilig in hun rijstrook kunnen blijven en de impact van per ongeluk wegrijden verminderen."

 

Alle geteste Volvo-auto's die vandaag in de uitverkoop zijn, hebben vijf sterren ontvangen in hun respectievelijke Euro NCAP-beoordelingen. Vorig jaar werd de XC60 bekroond als de best presterende grote off-roader en de beste algehele performer in de prestigieuze Euro NCAP 2017 Best in Class-veiligheidsprijzen. De XC90 ontving dezelfde onderscheiding in 2015

 

In maart werd de XC40 uitgeroepen tot 2018 Europese auto van het jaar, de eerste Volvo die de prestigieuze prijs won en sindsdien is het een van Volvo's topverkopers. Het bedrijf kondigde in mei aan dat het de productie in zijn productiefaciliteiten in zowel Europa als China zou uitbreiden om aan de overweldigende vraag naar de auto te voldoen.

Volvo XC40 wint prijzen
Volvo XC40 wint prijzen
Volvo XC40 wint prijzen
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Volvo XC40
Automerk: Volvo
Automodel: XC40
Uitvoering: SUV
Modeljaar: 2018

Volvo
Volvo Car Corporation is een automerk, opgericht in het Zweedse G?teborg in 1927 door Gustaf Larson en Assar Gabrielsson. Volvo is Latijn voor ik rol. Het allereerste Volvo-model is de Volvo Jacob uit 1927. Andere beroemde modellen zijn de Amazon, Kattenrug en de Volvo P1800.
Meer Volvo nieuws
Nieuwe Volvo V60 Cross Country

Heico Sportiv Volvo V60Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI