Autosalon Geneve 2018
Vierde generatie Jeep Wrangler

Vierde generatie Jeep Wrangler

autosalon geneve 2018
donderdag 01 maart 2018 18:38:52

De nieuwe Jeep Wrangler is de ster van de Jeep-stand in Genève. Deze inmiddels vierde generatie van het iconische Jeep-model behoudt het DNA en de voortreffelijke terreineigenschappen van de oorspronkelijke Wrangler, maar biedt daarnaast nieuwe, geavanceerde motoren, meer opties voor het rijden in de openlucht en een hele reeks up-to-date voorzieningen op het gebied van veiligheid en connectiviteit. Om zijn iconische afkomst te onderstrepen, zal de nieuwe Wrangler op de stand worden vergezeld van de 1941 Willys-Overland MB, het voertuig dat algemeen wordt beschouwd als de eerste Jeep en het model dat de basis heeft gelegd voor de legende van het Amerikaanse merk

De in Genève gepresenteerde vierde generatie van de Jeep Wrangler herbevestigt zijn positie als de onbetwiste off-roadkampioen, maar tegelijkertijd levert het model al het comfort en de rijeigenschappen die voor dagelijks gebruik nodig zijn. Afhankelijk van de modeluitvoering biedt de nieuwe Wrangler keuze uit twee geavanceerde 4x4-systemen. De Sport en Sahara zijn standaard uitgerust met het Command-Trac 4x4-systeem met hoge en lage gearing. De lage gearing heeft een reductie van 2,72:1. De Rubicon heeft standaard het Rock-Trac 4x4-systeem met een ‘4LO’-reductie van 4:1, Tru-Lok-sperdifferentiëlen in de voor- en achteras en een elektronisch loskoppelbare stabilisatorstang. Beide zijn actieve permanente 4x4-systemen die een optimale verdeling van het aandrijfkoppel over de voor- en achterwielen garanderen, om op veilige wijze alle weg-, terrein- en weersomstandigheden te kunnen trotseren.

 

Uiterlijk is de nieuwe Wrangler direct herkenbaar aan de markante radiateurgrille, de iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten, die op de Sahara- en Rubicon-modellen thans met led-technologie zijn uitgerust. Tot de overige authentieke Wrangler-details behoren een neerklapbare voorruit en diverse combinatiemogelijkheden voor het dak, waaronder een nieuwe softtop, een lichtere en gebruiksvriendelijker Freedom Top-hardtop en een nieuw, elektrisch bedienbaar Sky One-Touch-dak. Deze opties garanderen een groter vrijheidsgevoel bij het rijden in de openlucht.

 

De nieuwe Jeep Wrangler is verkrijgbaar met UconnectTM -infotainmentsystemen, voorzien van een touchscreen van 7,0-inch óf een 8,4-inch touchscreen met navigatie. Beide systemen zijn van de nieuwste generatie en ondersteunt Apple CarPlay. Hun duidelijk afleesbare touchscreens combineren spraakmakend design met geavanceerde technologie. Tot de standaarduitrusting van het 8,4-inch UconnectTM-systeem behoren ook offroad-pagina’s voor het weergeven van de dwars- en langshellingshoeken, evenals diverse andere specifieke 4x4-eigenschappen zoals de status van de vierwielaandrijving en de sperdifferentieels.

 

Veiligheid heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij het ontwikkeling van de nieuwste generatie van de Jeep Wrangler. Het model is dan ook uitgerust met een scala aan actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder dodehoekbewaking en detectie achter de auto, parkeersensoren in de voor- en achterbumper, plus een achteruitrijcamera met dynamische projectie van de afstandslijnen.

 

De nieuwe Jeep Wrangler wordt vierde kwartaal 2018 bij de Nederlandse Jeep dealer verwacht.


Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Night Eagle
Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Night Eagle
Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Night Eagle
Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Rubicon Recon
Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Rubicon Recon
Vierde generatie Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Rubicon Recon
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jeep

Jeep autonieuws

Na de oorlog ging Willys door met het produceren van de Jeep voor het leger. Men produceerde in 1947 de Jeep Jeepster, wat men een vroege voorloper van de SUV kan noemen; het was een auto met een Jeep uiterlijk maar met een conventionele achterwielaandrijving. Doordat Willys druk was met de productie voor het leger werd de productie van de Jeepster stopgezet. Jeep is lid van DaimlerChrysler.
Meer Jeep nieuws
2022 model Jeep Compass gespot

De compleet nieuwe Jeep Wrangler

Mopars off-roaduitrusting voor Wrangler Unlimited Sahara

De evolutie van de Jeep Cherokee

Nieuwe Jeep Compass debuut in Brazilie

Jeep CUV als vervanger voor Compass and Patriot

Special editions Jeep Renegade en Jeep Cherokee op IAA

Jeep in Parijs met nieuwe Cherokee en Jeep WranglerAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com