Video van de Toyota Camatte57s voor kids

Video van de Toyota Camatte57s voor kids

donderdag 13 juni 2013 07:48:57

Samen met je kroost een auto bouwen én rijden? Toyota introduceert de Camatte57s: een pure, volledig elektrisch aangedreven cabriolet waarvan het design keer op keer eenvoudig naar eigen smaak kan worden aangepast én die je vervolgens samen met je kinderen kunt rijden. De Toyota Camatte57s maakt zijn debuut op de Tokyo Toy Show 2013.

 

De Toyota Camatte57s geeft ouders en hun kinderen de mogelijkheid samen aan hun ideale auto te werken. De carrosserie van de Camatte57s bestaat namelijk uit 57 kleine, lichtgewicht bodypanelen die te vervangen zijn door panelen met een andere kleur. Wie verder wil, kan zelfs de koplampen en de wielen in een handomdraai aanpassen en zo een Camatte57s Sport bouwen. Een complete facelift kost zo’n 2 uur.

 

Lesauto

De Toyota Camatte57s is voorzien van drie zitplaatsen: één voorin en twee achterin. Het gas- en rempedaal en de stoelen kunnen zo gepositioneerd worden dat kinderen in de Camatte57s kunnen rijden terwijl ze hierbij geassisteerd worden door hun ouders. Vader of moeder zit in dat geval rechts achter zoon- of dochterlief en helpt hem of haar bij het sturen en remmen.

 

Meer aanpassingsmogelijkheden

Met de Camatte57s borduurt Toyota verder op de in 2012 zo enthousiast ontvangen Camatte. Ook van deze Toyota konden de bodypanelen worden verwisseld. Maar de Camatte57s gaat een flinke stap verder: zowel in mogelijkheden om te personaliseren, als in het gemak om dat te doen. Bovendien is de Camatte57s een pure cabriolet.

 

De Tokyo Toy Show opent op donderdag 13 juni gedurende vier dagen zijn deuren voor het publiek.


Video van de Toyota Camatte57s voor kids
Video van de Toyota Camatte57s voor kids
Video van de Toyota Camatte57s voor kids
Video van de Toyota Camatte57s voor kids
Video van de Toyota Camatte57s voor kids
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Toyota

Toyota autonieuws

Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

Toyota Aygo test de kou

Toyota Aygo test in sneeuw

Toyota GAZOO Racing Yaris nu officieel

Vernieuwde Toyota Hilux

Toyota GR Yaris GRMN spyshots

Nieuwste model Toyota Land Cruiser

Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla TouringAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com