Vette Shinari van Mazda op de beurs
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Vette Shinari van Mazda op de beurs

maandag 22 april 2013 20:23:47

Het Japanse woord 'shinari' beschrijft de kracht, souplesse en veerkracht die zichtbaar worden als objecten met grote treksterkte, zoals staal of bamboe, verdraaid of verbogen worden. Het kan ook verwijzen naar het beeld van een persoon of dier als deze flexibel zijn lichaam transformeert om snel te bewegen. Het is deze beweging die Mazda's designers inspireerde om 'Kodo - de ziel van beweging' uit te dragen in de vorm van de Shinari, Mazda's eerste Kodo design concept car. De Shinari geeft op een gracieuze en geanimeerde manier perfect uiting aan het Kodo design thema.

De Mazda Shinari is een concept van een vierdeurs en vierzits sportcoupé. Zijn vorm doet denken aan de krachtige en gespannen beweging van een slank en soepel dierenlichaam met sterk ontwikkelde spieren. De vorm van het exterieur bevat lijnen en oppervlakten met subtiele verdraaiingen die vol spanning zitten om wendbare en krachtige bewegingen uit te drukken en om Mazda's nieuwe designtaal 'Kodo - de ziel van beweging' uit te dragen. Dankzij de spanning die de oppervlakken uitdragen lijkt het alsof de Mazda Shinari elk moment naar voren kan springen. Het design van de auto communiceert de plotselinge ontlading van opgekropte energie, terwijl het een mooie en soepele beweging laat zien.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI