Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon

maandag 16 februari 2015 08:28:34

Toyota presenteert op de Autosalon van Genève (3-15 maart) de nieuwe Toyota Avensis. De in Europa ontworpen Avensis zal scherp geprijsd zijn en beschikt standaard over een omvangrijke, actieve veiligheidsuitrusting. De 1.6 Diesel valt in de 20% bijtellingsschaal en voor de Nederlandse markt zal een extra rijk uitgeruste Lease Pro versie beschikbaar komen met een aantrekkelijk leasetarief.

In de nieuwe, rijk uitgeruste Toyota Avensis staat een innovatieve, actieve veiligheidsuitrusting centraal, wat gewaardeerd wordt door de berijder. De nieuwe range motoren zijn prestatiegericht en gaan tegelijkertijd efficiënt met brandstof om. Hierdoor komt de 1.6 Diesel in aanmerking voor een fiscale bijtelling van 20%.

Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon
Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota Avensis
Op beurs: Autosalon van Geneve 2015
Automerk: Toyota
Automodel: Avensis

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure

Nog meer nieuws over de Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon

Hieronder meer nieuws items die te maken hebben met het artikel Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon. In onze database met meer dan 650.125 autonieuws items hebben wij onderstaande selectie gevonden op basis van dit artikel over de Toyota met nieuwe Avensis op Autosalon.

Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
dinsdag 06 januari 2015 07:23:40

Toyota snel met 4de generatie Avensis
Toyota snel met 4de generatie Avensis
vrijdag 10 oktober 2014 19:26:54

Veel foto's en feiten nieuwe Toyota Avensis
Veel foto's en feiten nieuwe Toyota Avensis
maandag 22 april 2013 21:22:31

Toyota Avensis en wagon uitvoering helemaal nieuw
Toyota Avensis en wagon uitvoering helemaal nieuw
donderdag 02 oktober 2008 19:26:49Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.