Autosalon Geneve 2018
Techrules met Ren RS naar Geneve

Techrules met Ren RS naar Geneve

autosalon geneve 2018
maandag 05 maart 2018 13:28:39

Techrules onthult het definitieve productieontwerp van zijn RenRS hybride supercar op het Autosalon van Genève van 2018. De raceauto met één stoel is een lichtgewicht, high-performance rupsvariant van de Techrules Ren supercar die voor het eerst werd voorgesteld tijdens de show van Genève van vorig jaar.

De Ren RS is uitgerust met het baanbrekende Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV) -systeem van het Chinese bedrijf. De hybride aandrijflijn uit de serie levert ongeëvenaarde niveaus van efficiëntie en prestaties, met behulp van geavanceerde microturbine-technologie voor een ultra-lage impact op het milieu.

 

Naast het opzetten van een R & D-centrum in Beijing, werkt Techrules ook aan het aangaan van belangrijke partnerschappen met verschillende wereldwijde auto- en niet-autobedrijven om de ontwikkeling van haar assortiment-uitbreidende gepatenteerde micro-turbinetechnologie voor een verscheidenheid aan mobiliteits- en industriële toepassingen te bevorderen.

 

Techrules is een Memorandum of Understanding (MOU) aangegaan met CRRC, 's werelds grootste leverancier van raildoorvoerapparatuur. De overeenkomst, officieel ondertekend tijdens een ceremonie tijdens de Autosalon van Genève, zal de twee bedrijven gezamenlijk de TREV-technologie verder laten ontwikkelen, voor gebruik in CRRC's milieuvriendelijke Autonomous rail Rapid Transit (ART) transportsysteem.

 

Het uiteindelijke productieontwerp van de ruimtevaart geïnspireerde RenRS is afgeleid van de Techrules Ren, nu met een enkele cockpitindeling en ontwerpaanpassingen om de aërodynamische en koelingsefficiëntie te verbeteren. Het lichtgewicht koolstofvezel monocoque chassis is versterkt en geconfigureerd voor single-occupant baangebruik door de gerespecteerde motorsportspecialist L.M. Gianetti uit Turijn, die ook de nieuwe ontwerpelementen heeft ontwikkeld na een uitgebreide aerodynamische analyse.

 

Het modulaire chassisontwerp maakt verschillende aandrijflijnconfiguraties mogelijk om het bereik en de prestatiemogelijkheden te bieden die de klant nodig heeft. De vlaggenschipversie - met een krachtige 28,4 kWh Lithium-Ion-polymeerbatterij en met twee motoren aan de voorkant en vier aan de achterkant - levert een maximaal vermogen van 960 kW (1.287 pk / 1.305 pk) met een bereik van 1.170 km vanaf 80 liter van dieselbrandstof (NEDC).

Dientengevolge zal de krachtigste RenRS in slechts 3 seconden van 0 - 100 km / u rakelen, tot een topsnelheid van 330 km / uur, wat een unieke mix van ultieme prestaties, brute kracht en ongeëvenaarde efficiëntie oplevert.

 

De supercar is alleen beschikbaar voor baangebruik en wordt binnen twee jaar geleverd aan een exclusieve groep klanten. Techrules is in gesprek met potentiële internationale auto-partners om strategische allianties te vormen om te helpen bij de productie en lancering van voertuigen voor markten over de hele wereld.

 

William Jin, de oprichter en CEO van Techrules, zei: "Het unieke modulaire ontwerp van het Ren-chassis en de aandrijflijn heeft ons in staat gesteld een perfect ontworpen high-performance track-auto te ontwerpen en onze TREV-technologie op de meest efficiënte manier te demonstreren. We werken er hard aan om onze wereldwijde capaciteiten op het gebied van engineering en productie te vergroten en zullen binnenkort belangrijke joint-ventures onthullen die ons in staat zullen stellen om onze innovatieve technologie verder te ontwikkelen voor een breed scala aan commerciële mobiliteit en industriële toepassingen. "

 

Ontwerpverbeteringen voor meer efficiëntie

Het aerospace-geïnspireerde ontwerp van de vorige Ren-supercar van 2017 is ontwikkeld door de wereldberoemde autodesigners Fabrizio en Giorgetto Giugiaro, met een unieke configuratie in Le Mans-stijl met drie zitplaatsen. De nieuwe RenRS is verder ontwikkeld door L.M. Gianetti om de driver-focused single cockpit-layout te creëren onder de opvallende straaljager in jet-stijl, die dramatisch vanuit het midden van de auto stijgt om toegang voor de bestuurder te krijgen.

 

Het opvallende ontwerp gaat verder met het luchtvaartthema, met het 'Turbo Jet'-embleem dat de uitzonderlijke aandrijflijn van de supercar weerspiegelt. Het show-stoppende exterieur van de RenRS volgt de klassieke ontwerpregel van 'vorm volgt functie', met vergrote luchtinlaten aan de voorkant ontworpen om de luchtstroom door de radiatoren te verhogen om de koelefficiëntie te verbeteren, zonder de opvallende stijl in gevaar te brengen.

 

De diepte van de voorste spatborden boven de wielen is zo klein mogelijk om het frontale gebied te verkleinen, met verticale zijpanelen en een rechthoekige achterkant die de luchtweerstand minimaliseert. De zijkant van de auto is soepel en eenvoudig en zorgt in combinatie met de algehele aerodynamische ontwerpelementen voor een puur, vloeiend profiel, dat alleen wordt onderbroken door de turbine-luchtinlaten en de turbine-uitlaatopening.

 

Aan de achterzijde vergroot de grote, configureerbare enkelvoudige achtervleugel de al uitstekende aerodynamische functie, waardoor een combinatie van stabiliteit en variabele downforce wordt geleverd voor een optimale hoge-snelheids-aero-balans tijdens remmen en bochten. De vleugel is ontworpen door L.M. Gianetti om de downforce aanzienlijk te verbeteren - de aerodynamische efficiëntie van de Ren RS is 3,36. De andere verbeteringen dragen bij aan een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,43, ondanks de enorme downforce die is gegenereerd.


Techrules met Ren RS naar Geneve
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Techrules
Techrules investeert aanzienlijk in het uitbreiden van zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wereldberoemde elektrisch voertuig expert Prof Dr Ching Chuen Chan leidt een nieuw gevestigd Techrules R & D-centrum in Beijing. Deze faciliteit ontwikkelt en test kerncomponenten voor verschillende soorten turbines, evenals complete turbines voor aandrijflijnen van commerciŽle en passagiersvoertuigen. Professor Chan heeft een lange lijst met verdiensten. Hij is de oprichter van de Electric Vehicle Association, een Fellow van de Royal Academy of Engineering in het Verenigd Koninkrijk en een academicus van de Chinese Academy of Engineering. Techrules ontwikkelt ook partnerschappen met verschillende grote in China gevestigde wereldwijde bedrijven. Dit volgt een aanzienlijke interesse in de oplaadtechnologie van de micro-turbine. Zijn gewichtsbesparende en bereik-uitbreidende mogelijkheden waardoor het ideaal is voor een breed scala aan automotive en niet-automotive toepassingen, waaronder verschillende industriŽle apparaten op markten over de hele wereld.
Meer Techrules nieuws


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com