Subaru uit de Rally | Handdoek in de ring

Subaru uit de Rally | Handdoek in de ring

woensdag 17 december 2008 11:30:08
Nadat gisteren Suzuki aankondigde niet meer deel te nemen aan het wereldkampioenschap rallyrijden, gooit nu ook Subaru de handdoek in de ring.Net als Suzuki geeft Fuji Heavy Industries, het moederbedrijf van Subaru, de wereldwijde economische situatie op als reden voor het vertrek. Het Japanse merk was bijna twintig jaar actief in de sport en wist zes wereldkampioenschappen in de wacht te slepen. Mede dankzij coureurs Colin McRae en Richard Burns, die achter het stuur vele persoonlijke successen vierden, kon de Subaru Impreza uitgroeien tot een icoon, zowel op het parcours als op de openbare weg. Het WRC dunt in rap tempo uit wat betreft deelnemende fabrieksteams. Voor volgend jaar hebben enkel Ford en Citroën hun deelname aan het kampioenschap bevestigd.

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Subaru

Subaru autonieuws

Subaru produceert al meer dan 70 jaar auto's, en is al ruim 25 jaar actief in de Benelux. Subaru is met name bekend geworden door de standaard vierwielaandrijving, en toepassing van de boxermotor op bijna elk model (zelfs de Subaru Justy G3X heeft sinds 2006 standaard vierwielaandrijving).
Meer Subaru nieuws
Subaru Impreza tijdens geheime testen

Subaru Impreza WRX STI vierde generatie

Subaru Outback krijgt compleet redesign. Hier het bewijs

Subaru op de Autosalon van Geneve 2014

Dit is de Subaru Outback X

Spyshots Subaru Outback 2015

Subaru horloges met style

SPYVIDEO! Subaru Impreza WRX geheime foto's


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com