Sportieve bodykit voor Full Hybrid Toyota Prius

Sportieve bodykit voor Full Hybrid Toyota Prius

maandag 22 april 2013 19:15:20

De Full Hybrid Toyota Prius kan vanaf nu worden besteld met een sportief ogende bodykit; het Sports Pack. De bodykit bestaat uit sideskirts, een speciale voorbumperspoiler en een onderspoiler voor de achterbumper. Deze extra delen zijn - ook voor bestaande auto's van het huidige model - te bestellen voor Prius'en in de lakkleuren Pearl White, Ultra Silver of Astral Black. Het door Toyota ontwikkelde Sports Pack is in Japan een groot succes. De bodykit geeft de auto namelijk een sportiever uiterlijk zonder de lage luchtweerstand - en daarmee het zeer gunstige brandstofverbruik - van de Prius negatief te beïnvloeden. De dynamiek kan nog verder worden benadrukt met de lichtmetalen velgen "Iguan" of "Action" en een carbon look dak.

Toyota Prius: Schoon en financieel aantrekkelijk

Dankzij zijn hybrideaandrijving kan de Full Hybrid Toyota Prius 100% elektrisch rijden en is de uitstoot van CO2, fijnstof en stikstofoxiden nihil. In deze EV-modus bedraagt de actieradius 2 kilometer bij een snelheid van maximaal 50 km/u. Omdat de Prius een lage emissie kent (CO2 89 gr/km) en zuinig (3,9 l/100km) is, betaalt de consument geen wegenbelasting (MRB) en BPM. En wie de auto zakelijk rijdt, heeft een bijtelling van slechts 14%. Het Sports Pack kost 1.595 euro inclusief montage, maar valt als achteraf gemonteerde accessoire buiten het bijtellingsbedrag.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Toyota

Toyota autonieuws

Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

Toyota Aygo test de kou

Toyota Aygo test in sneeuw

Toyota GAZOO Racing Yaris nu officieel

Vernieuwde Toyota Hilux

Toyota GR Yaris GRMN spyshots

Nieuwste model Toyota Land Cruiser

Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla TouringAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com