Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86

Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86

donderdag 09 oktober 2014 11:35:52

Edition – er komen er maar enkele naar Nederland – onderscheidt zich door de unieke lakkleur ‘Sunrise Yellow’, optionele striping en in zwart metallic gespoten buitenspiegels. Bovendien profiteert de Special Edition van de subtiele verbeteringen die Toyota doorvoert op alle uitvoeringen van de fabelachtige GT86 om de dynamische rijkwaliteiten nóg verder te verbeteren. De Toyota GT86 Special Edition kost € 43.750 en kan nu worden besteld.

 

De Toyota GT86 is een onvervalste sportcoupé met achterwielaandrijving en een fijne boxermotor. Na de introductie in 2012 zijn de ingenieurs van Toyota ‘gewoon’ doorgegaan met het doorontwikkelen van de GT86. “Er is geen enkele reden om te stoppen met verbeteren als de auto eenmaal op de markt is geïntroduceerd”, stelt Chief Engineer Tetsuya Tada. “Bij de GT86 draait alles om de rijdynamiek en de betrokkenheid van de bestuurder. Wij zijn dan ook vastberaden om deze aspecten continu te optimaliseren.”

 

Nóg scherper in bochten

De handling en rijdynamiek van de Toyota GT86 is geoptimaliseerd dankzij een aangepaste, stijvere voorwielophanging en herziene schokdempers achter. Deze twee verbeteringen geven de GT86 nóg meer scherpte in bochten en minimaliseren het overhellen. Ook de stabiliteit op hoge snelheden nam door de aanpassingen toe. Bovendien zagen de ingenieurs kans om het al zo breeduit bejubelde stuurgedrag verder fijn te slijpen.

 

Verbeterde aerodynamica

Behalve van technische updates is de vernieuwde Toyota GT86 ook voorzien van een ‘haaienvin’-antenne op het dak. Die verbetert niet alleen de uitstraling van de sportcoupé, maar komt ook ten goede aan de aerodynamica. Het dashboard is voorzien van nieuwe carbon-look elementen. Verder zijn er voor de GT86 twee nieuwe exterieurkleuren beschikbaar: een nieuwe parelmoer witte lak en een fraaie zilverkleurige lak.

 

De Toyota GT86 staat al voor € 42.610 op de prijslijst.


Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
Speciale gelimiteerde versie Toyota GT86
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Toyota

Toyota autonieuws

Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

Toyota Aygo test de kou

Toyota Aygo test in sneeuw

Toyota GAZOO Racing Yaris nu officieel

Vernieuwde Toyota Hilux

Toyota GR Yaris GRMN spyshots

Nieuwste model Toyota Land Cruiser

Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla TouringAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com