Snelste Mondeo en S-Max tot nu toe
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Snelste Mondeo en S-Max tot nu toe

dinsdag 23 april 2013 10:59:26
Ford maakt de Mondeo en S-MAX 2.0 EcoBoost beschikbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Voorheen waren de 2.0 EcoBoost uitvoeringen uitsluitend leverbaar met de PowerShift-transmissie met dubbele koppeling. De nieuwe Ford Mondeo en S-MAX met deze geavanceerde, direct ingespoten 2.0-liter EcoBoost-motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak leveren zeer hoge prestaties tegen een laag verbruik en een lage CO2-uitstoot. De 176kW/240pk sterke varianten zijn de snelste productieversies van de Mondeo en S-MAX tot nu toe.

De 176kW/240pk sterke Mondeo accelereert van 0 naar 100 km/u in 7,3 seconden en heeft een topsnelheid van 250 km/u. De Ford S-MAX met dezelfde aandrijving acceleert van 0 naar 100 km/u in slechts 7,6 seconden en heeft een voor een full-size MAV indrukwekkende topsnelheid van 240 km/h. "De Mondeo en S-MAX 2.0 EcoBoost leveren ronduit indrukwekkende prestaties. Het zijn de snelste uitvoeringen die we ooit van deze modellen hebben gemaakt, en zowel de Mondeo als de S-MAX leveren deze topprestaties, dankzij geavanceerde ECOnetic technologieën, tegen een opvallend laag verbruik," aldus Gerard Bolder, Algemeen Directeur Ford Nederland B.V."

Zo heeft de nieuwe Mondeo 2.0 EcoBoost met handgeschakelde 6-bak een gecombineerd brandstofverbruik van 7,6 liter per 100 km. Daarmee is deze meest krachtige Mondeo ooit maar liefst 30 procent zuiniger dan de laatste sportieve Ford Mondeo, de ST220, die was uitgerust met een 3.0 V6-motor met 226 pk. De nieuwe Mondeo 2.0 EcoBoost met 6-bak heeft tevens een drastisch verlaagde CO2-uitstoot, die 249 g/km bedroeg bij de ST220 en nu nog slechts 176 g/km bij de nieuwe versie.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Ford
Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 202.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 52.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 66.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of ge´ntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911
Meer Ford nieuws
Ford Video Check

Ford onthult volledig nieuwe KugaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI