De bril bevat een gekleurde vloeistof
Seetroen is de bril tegen wagenziekte

Seetroen is de bril tegen wagenziekte

zondag 08 juli 2018 17:31:21

Nog even en de zomervakantie begint! Met meer tijd en mogelijkheden om in de auto op smartphones en tablets te kijken is het risico op wagenziekte natuurlijk groter voor volwassenen en kinderen. Ruim 30 miljoen mensen in Europa hebben last van chronische wagenziekte. Citroën presenteert – als merk dat comfort op de kaart heeft gezet – de eerste bril die wagenziekte bestrijdt. Het principe van de SEETROËN bril is simpel. De bril bevat een gekleurde vloeistof die de lijn van de horizon opnieuw creëert om zo het conflict tussen de zintuigen te neutraliseren. De bril is beschikbaar voor 99,- € via de website www.lifestyle.citroen.com

Eén op de drie personen heeft in zijn leven wel eens last gehad van ‘bewegingsziekte’; in de auto, op een boot of in het vliegtuig.

 

Naar aanleiding van een oplossing die in de eerste plaats ontwikkeld was voor zeilers heeft Citroën besloten dit voor een breed publiek beschikbaar te maken dankzij de SEETROËN bril.

 

  • De SEETROËN bril maakt gebruik van de Boarding RingTM technology ontwikkeld door een start-up met dezelfde naam in het zuiden van Frankrijk. Dit geteste en gepatenteerde model werkt in 95% van de gevallen.
  • Dankzij een bewegende vloeistof in de ringen rond de ogen, aan de voor- en zijkant van het hoofd, recreëert de bril de lijn van de horizon, om zo het conflict, en dus de aandoening, tussen de zintuigen op te lossen.
  • Het design van de bril is van 5.5, een design studio uit Parijs, die op een succesvolle manier de frisse look & feel van het merk Citroën heeft vertaald naar een bril met een high-tech look in wit ‘soft-touch’ plastic.

 

Hoe werkt de bril:

  • Doe de bril op zodra de symptomen zich manifesteren.
  • Na 10 tot 12 minuten zorgt de bril ervoor dat de hersenen opnieuw synchroniseren met de beweging die door het binnenoor waargenomen wordt terwijl de ogen gericht zijn op een niet-bewegend object zoals een smartphone of een boek.
  •  Zet de bril af en geniet van de reis.

 

De bril is geschikt voor gebruik door volwassenen en kinderen boven de 10 jaar (aangezien hun binnenoor nog groeit).

 

De bril heeft geen glazen dus kan door iedereen gedragen worden, zelfs over een andere bril. Vanaf vandaag is de bril te koop voor  € 99,- in de Citroën lifestyle webstore, lifestyle.citroen.com


Seetroen is de bril tegen wagenziekte
1 reactie
Reacties
Peter
Heeft iemand al ervaring met deze bril.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Citroen

Citroen autonieuws

Citroen is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroen. Citroen is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citro?n. Andr? Citro?n (5 februari 1878 ? 3 juli 1935) is de naam van de ingenieur die aan het begin van de twintigste eeuw een autofabriek begint in Frankrijk. In 1900 verwerft hij in Polen een Russisch patent voor een productiemethode die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormig loopvlak te produceren. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de "dubbele chevron" in het Citro?n logo.
Meer Citroen nieuws
Citroen Low-budget crossover bespioneerd!

Citroen C5 als crossover betrapt

Elektrische bestelvariant Citroen e-Berlingo

40 jaar Citroen 2CV Charleston

Citroen C4 en elektrische Ž-C4

De nieuwe CitroŽn Berlingo Bedrijfswagen

Citroen onthult nieuwe SUV C5 Aircross

Citroen C1 ondergaat dit jaar een aantal wijzigingenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com