Seat op Mobile World Congress 2018
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Seat op Mobile World Congress 2018

vrijdag 19 januari 2018 09:52:27

SEAT is voor het vierde achtereenvolgende jaar aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona, de grootste showcase voor nieuwe mobiele technologieën ter wereld. Dit jaar geeft SEAT acte de présence onder het motto Easy Mobility. Het merk toont onder meer de SEAT Simulator die in samenwerking met Teléfonica is ontwikkeld en de SEAT Leon Cristobal, een geavanceerd studiemodel dat is volgestopt met de allernieuwste veiligheidssystemen. Ook presenteert SEAT op het Mobile World Congress 2018 spraakbesturing via de slimme assistent Amazon Alexa.

SEAT ontwikkelt zich in rap tempo als voorloper op het gebied van connectiviteit en onderstreept die rol op een grote stand tijdens het Mobile World Congress 2018 in Barcelona. Bezoekers kunnen alle technologische innovaties hoogstpersoonlijk ervaren middels het SEAT ID. Na het koppelen van de smartphone kan er worden plaatsgenomen achter het stuur van een simulator voor een interactieve rit door de toekomst. Via een 88 inch scherm ervaart men persoonlijk aan welke toepassingen en on-demand functies SEAT op dit moment werkt.

 

Beschermengel

Daarnaast trekt de SEAT Leon Cristobal op stand 3B20 in Barcelona ongetwijfeld veel aandacht. Met de Leon Cristobal (vernoemd naar de ‘geluksbrenger’) presenteert het merk de veiligste SEAT ooit. Het studiemodel heeft hightech elementen aan boord die kunnen bijdragen aan het voorkomen van ongevallen. Het prototype is voorzien van een ‘Beschermengel-modus’ waarbij vijftien assistentiesystemen bijdragen aan het beperken van de kans op ongevallen. Met de Leon Cristobal boekt SEAT grote vooruitgang op weg naar het doel om nul ongevallen te realiseren.

 

Het gebruik van assistentie- en entertainmentsystemen speelt tijdens het Mobile World Congress 2018 een prominente rol op de stand van SEAT. Zo toont SEAT het spraakgestuurde systeem Amazon Alexa. Eind vorig jaar werden de Leon en Ateca voorzien van dit systeem, dit jaar volgen de Ibiza, Arona en SEAT’s grote SUV. De eerste autofabrikant ter wereld die de virtuele feature toevoegt aan zijn modellen. De ‘voorspellende assistent’ helpt bestuurders hun tijd te optimaliseren, anticipeert op hun behoeften en doet op basis daarvan automatisch suggesties. Met spraakgestuurde servicetools als Amazon Alexa is praten met je auto niet langer toekomstmuziek.

 

De inspanningen van SEAT op het gebied van nieuwe digitale technologieën blijven niet onopgemerkt. Zo heeft SEAT deze maand de prestigieuze ‘Connected Car 2017’ award gewonnen, een verkiezing die de Duitse magazines Auto Bild en Computer Bild organiseren. Daarbij worden de meest innovatieve vondsten op het gebied van connected cars beloond.

 

Praktische informatie voor media

Locatie SEAT stand: Hal 3, stand 3B20
Wanneer: 26 februari - 1 maart 2018
Waar: Fira Gran Via, Barcelona, Spanje
Persconferentie met Luca de Meo: maandag 26 februari 2018 op de SEAT-stand

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Op beurs: Mobile World Congress 2018
Automerk: Seat

Seat
In 1950 werd Sociedad Espa?ola de Autom?viles de Turismo, S.A opgericht. (Autom?vil de Turismo betekent personenauto.) Het bedrijf onderging in 1975 een naamsverandering naar Martorell Technical Centre. In 1975 nam het Authi over.
Meer Seat nieuws
SEAT Leon CUPRA Black is hot

Seat Arona is kleiner dan de Ateca

Uit dezelfde categorie

Nieuwe weerfabriek van Ford
Nieuwe weerfabriek van Ford

In het nieuwe geavanceerde Environmental Test Centre vind je onder één dak alle weersomstandigheden van de wereld. Dat stelt ingenieurs in staat om toekomstige auto’s...

Ford Fiesta ST nu te bestellen vanaf  31.790
Ford Fiesta ST nu te bestellen vanaf 31.790

Onder de motorkap van de Fiesta ST ligt een primeur. De 1,5 liter EcoBoost-motor is de eerste driecilinder ooit in een auto uit de Ford Performance-reeks. De krachtbron heeft een...

Elektrisch autorijden in een BMW is booming
Elektrisch autorijden in een BMW is booming

De zeer succesvolle geëlektrificeerde voertuigen van het bedrijf dragen sterk bij aan het aanhoudende verkoopsucces en in april werd een belangrijke mijlpaal behaald. "We zijn...

Peugeot 508 Grande Berline vanaf voor  37.690
Peugeot 508 Grande Berline vanaf voor 37.690

Het gamma van de nieuwe Peugeot 508 is compact en overzichtelijk. Het gamma is zoals gebruikelijk verdeeld in een regulier gamma en een Blue Lease gamma. Alle versies zijn royaal...Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design