elektrisch tijdperk
SEAT Mii, welkom Mii electric

SEAT Mii, welkom Mii electric

elektrische SEAT Mii, welkom Mii electric
zondag 22 december 2019 19:31:49

De SEAT Mii gaat met ingang van 2020 uitsluitend elektrisch verder. Na acht jaar trouwe dienst heeft SEAT de productie van de benzine-uitvoeringen van de Mii beëindigd en luidt de Mii electric de start van een nieuw, elektrisch tijdperk voor SEAT in.

De Mii electric staat vanaf maart 2020 bij de Nederlandse dealers en markeert voor SEAT de aftrap van een groot elektrificatie-offensief dat later volgend jaar een vervolg krijgt met de eveneens volledig elektrische SEAT el-Born en de Tarraco PHEV plug-in hybride. Niet alleen is de Mii electric de allereerste 100 procent elektrische auto van het Spaanse merk; met een tijdelijk full operational leasetarief vanaf € 269*** en een netto bijtelling vanaf € 56**** per maand is de Mii electric tevens één van de meest bereikbare zakelijke EV’s van ons land. 

 

Dankzij zijn gecombineerde range van maximaal 260 kilometer***** en aantrekkelijk lage gebruikskosten maakt de Mii electric elektrisch rijden bereikbaar. Zo wordt hij standaard geleverd inclusief 6 jaar onderhoud en APK**, 4 jaar fabrieksgarantie en liefst 8 jaar garantie op het batterijpakket. SEAT’s trendy stadsauto is inmiddels te bestellen vanaf € 23.400* voor de compleet uitgeruste Mii electric; de extra luxe Mii electric Plus is er vanaf € 24.900*.

 

Nieuw én gebruikt populair

Het begin van een nieuw tijdperk betekent tevens het afsluiten van een voorgaande periode. Een tijdspanne waarin de benzinemodellen van de SEAT Mii acht jaar lang een stempel hebben gedrukt op de mobiliteit in en rondom de Nederlandse steden. In totaal verkocht SEAT in acht jaar tijd 14.650 nieuwe exemplaren van de Mii in ons land,


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Seat

Seat autonieuws

In 1950 werd Sociedad Espa?ola de Autom?viles de Turismo, S.A opgericht. (Autom?vil de Turismo betekent personenauto.) Het bedrijf onderging in 1975 een naamsverandering naar Martorell Technical Centre. In 1975 nam het Authi over.
Meer Seat nieuws
Updates voor de kleine Seat-crossover

Prijskaartjes aan nieuwe Seat Ateca

Seat Tarraco allernieuwste assistentiesystemen

SEAT Leon CUPRA Black is hot

Seat Arona is kleiner dan de Ateca

Seat krijgt Shazam-integratie

Grote SUV van Seat heet Tarraco

Seat Ateca Business IntenseAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com