Autosalon Geneve 2018
Rolls-Royce Cullinan geheime route naar Geneve
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Rolls-Royce Cullinan geheime route naar Geneve

autosalon geneve 2018
zaterdag 03 maart 2018 18:10:51

Rolls Royce heeft enkele afbeeldingen van zijn eerste SUV gepubliceerd, zelfs met camouflage. Het heeft geen details over de afmetingen van het lichaam of over de motor of uitrusting verstrekt. Het zegt alleen dat dit het tweede model is dat is gebouwd op het nieuwste platform dat is ontwikkeld door het merk - "Architecture of Luxury" -, gemaakt van aluminium en dat werd uitgebracht in de Phantom 2018.

In februari 2017 informeerde Rolls Royce de pers al over zijn voornemens om dit model te ontwikkelen en publiceerde enkele foto's van een prototype met een aangepast lichaam van Phantom Series II, waarmee het de ophanging en het tractiesysteem afstemde Total.

 

Er zijn weinig SUV's van een formaat en een prijs die, voorspelbaar, te vergelijken zijn met deze Rolls Royce. Een daarvan kan de Bentley Bentayga zijn, die een minimum van 198 874 euro kost en, minder duur, de Land Rover Range Rover, die te koop is vanaf 109 800 euro. De naam Cullinan komt van de grootste gevonden diamant die bekend is. De eigenaar van de Zuid-Afrikaanse mijn waar hij werd gevonden, in 1905, was Thomas Cullinan.

Rolls-Royce Cullinan geheime route naar Geneve
Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan geheime route naar Geneve
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Rolls-Royce Cullinan
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Rolls-Royce
Automodel: Cullinan
Uitvoering: SUV
Modeljaar: 2018

Rolls Royce
Rolls-Royce Motors is de automobieldivisie van het voormalige Rolls-Royce Limited die in 1973 werd afgesplitst van dat bedrijf dat in 1971 genationaliseerd werd na het faillissement. Rolls- Royce Limited ging alleen verder en is momenteel gekend als Rolls-Royce plc terwijl Rolls-Royce Motors een apart bedrijf werd.
Meer Rolls Royce nieuws
Rolls-Royce op podium met Dawn Aero Cowling

Rolls Royce Wraith Drophead Coupe in de kouAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI