Rijden in schonere leaseauto loont

Rijden in schonere leaseauto loont

Benzinewagens als de BMW 116i, Mini Cooper en Volkswagen Golf 1,4 en dieselauto's als de Seat Ibiza en de Volkswagen Polo, waarvoor nu een bijtelling van 25 procent geldt, vallen onder de nieuwe regeling die volgend jaar moet ingaan. Het scheelt de rijders "enkele honderden euro's per jaar". Voor zeer zuinige en milieuvriendelijke auto's, zoals de Toyota Prius die op benzine en elektriciteit rijdt, geldt al sinds begin dit jaar de laagste bijtellingsregeling van 14 procent. Grootverbruikers zijn sindsdien 25 procent (was 22 procent) bijtelling voor het privégebruik van de auto van de zaak schuldig.

Uitstoot
De bijtelling van 20 procent gaat gelden voor benzineauto's met een uitstoot van 111 tot 140 gram van het broeikasgas kooldioxide (CO2) per kilometer en voor dieselwagens met een uitstoot tussen de 96 en 116 gram CO2.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com