Renault R26.R - Snelste Megane
Informatie
1 reactie

Renault R26.R - Snelste Megane

dinsdag 22 juli 2008 12:14:42
Renault heeft op de London Motorshow de Mégane R26.R gepresenteerd: de snelste versie ooit, waar bij de letter ‘R’ voor Radicale staat. Het model is ontwikkeld door de Renault Sport divisie, die eerder de Mégane F1 Team R26 creëerden. Motor, versnellingsbak en differentieel (limited slip) zijn identiek, maar het grote nieuws zit hem in wat allemaal ontbreekt: De R26.R is namelijk maar liefst 123 kilo lichter dan de eerder genoemde F1 Team R26 uitvoering. Vanwege de toegenomen prestaties werd door Renault Sport ook het onderstel onderhanden genomen. Volgens de bouwers is de R26.R op de Nordschleife van de Nürburgring de snelste auto in zijn segment. Het is echter de vraag wat dit statement nog waard is, want Renault is inmiddels begonnen met de voorserieproductie van de nieuwe Mégane. Toch: er zijn minder spannende Final Edition uitvoeringen denkbaar.
Renault R26.R - Snelste Megane
Renault R26.R - Snelste Megane
Renault R26.R - Snelste Megane
Renault R26.R - Snelste Megane
Kees maandag 28 juli 2008 07:46:55
Dit is zeker de mooiste megane ooit. Hopelijk kan je ook kiezen voor andere kleuren. Jammer dat ze de F1 striping behouden. Wie weet kan je deze ook zonder striping kopen.
Specificaties

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI