Renault Megane Hatchback Authentique

Renault Megane Hatchback Authentique

vrijdag 07 november 2008 08:36:50

Na de onthulling van de nieuwe Renault Mégane Hatchback en Coupé, presenteert Renault nu ook de Mégane Hatchback Authentique. Dit compleet uitgeruste basismodel is er vanaf 19.900 euro. Bij de presentatie van de nieuwe Mégane Hatchback Coupé waren de reacties op de rijke uitrusting en het uitgebreide gamma accessoires van deze modellen zeer enthousiast. Renault heeft echter ook geconstateerd dat er vraag is naar een minder rijk uitgeruste versie tegen een scherpere prijs. Het merk antwoordt op de vraag uit de markt en introduceert de 74 kW/100 pk sterke 1.6 16V Mégane Hatchback Authentique voor 19.900 euro. Standaard is deze versie uitgerust met onder meer een Elektronisch Stabiliteits Systeem (ESP), handbediende airconditioning, zijairbags vóór, gordijnairbags en een sleutelkaart. 

Prijs:
Dat Renault Business Finance ook het volste vertrouwen heeft in deze scherp geprijsde uitvoering, blijkt wel uit de bijzonder scherpe vanaf leaseprijs van € 399, = gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 80.000 km totaal, exclusief brandstof vervangend vervoer en BTW. 19.900,00 euro inc. btw en BPM


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Renault

Renault autonieuws

Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
Update Renault Megane E-Tech onderweg

Warmte testrit voor nieuwe Kadjar

Nieuwe generatie Renault Kadjar bespioneerd

Nieuw model Renault Kadjar betrapt

Renault MEGANE eVISION showcar

Renault Twingo Electric vanaf € 20.590

De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com