Renault Megane Coupe is wel apart
Informatie
1 reactie

Renault Megane Coupe is wel apart

zaterdag 04 oktober 2008 11:24:24

De nieuwe Renault Mégane hatchback is liefde op het eerste gezicht, een ware belofte van sportiviteit en kracht. Het is een geheel geworden van elementen uit de sportwereld en echte passie voor auto’s. De robuuste auto heeft bijzonder mooi afgewerkte naden en ook op de kwaliteit van de materialen is niet bespaard. De nieuwe Mégane profiteert van alle vooruitgang die is geboekt op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid van het gamma van Renault. De auto is full option op het gebied van ergonomie en comfort. Zo is het instrumentenpaneel analoog en digitaal en voorzien van een nieuwe interface voor de snelheidsregelaar/-begrenzer, die beter leesbaar is dankzij kleurenweergave. Bovendien zijn er meerdere uitrustingen uit het hogere segment optioneel mogelijk, zoals de Renault handsfree Card voor het starten en op afstand vergrendelen van de auto en het navigatiesysteem Carminat Bluetooth® DVD. Een ‘op maat’ audiosysteem ‘3D Sound by Arkamys®’ beleeft zijn première in de nieuwe Mégane.

De nieuwe Mégane levert de prestaties die je verwacht aan de hand van zijn vormgeving. Controle en stuurprecisie zorgen voor veel comfort en rust. Er is een uitgebreid en grondig vernieuwd gamma dCi en TCe motoren leverbaar die veel power bieden en daarbij ook milieuvriendelijker zijn. Dit geldt met name voor de 2 dieselmotoren die slechts 120g de CO2/km of nog minder uitstoten en dus een A energielabel hebben. Alle motoren die tijdens de introductie beschikbaar zijn, hebben een groen energielabel.

Met de nieuwe Mégane heeft Renault wederom gestreefd naar het hoogst mogelijke veiligheidsniveau in zijn klasse. Zo is het systeem met dubbele zijdelingse crashsensoren en de thorax/bekken airbags met twee volumes van de nieuwe Laguna overgenomen waarmee de gevolgen van een zijdelingse aanrijding worden beperkt. Deze beschaafde auto is voor 95% gemaakt van componenten die aan het einde van de levensduur van de auto recyclebaar zijn en van bijna 12%, ofwel gemiddeld 22 kg, gerecycled kunststof zijn. De nieuwe Mégane betekent het begin van de vernieuwing van het Renault aanbod in het C-segment. Met meer dan één derde marktaandeel is dit segment het belangrijkste in West-Europa en dus ook voor Renault zowel voor wat betreft volume als rentabiliteit.

Eduard zaterdag 04 oktober 2008 12:05:36
Lekkere wagen zeg. Echt gedurfd van renault om af te stappen van de grote knaller, de oude megane II. De overgang van megane I naar II was al wennen voor de megane fans maar dit is ook even weer kijken, aftasten en ervaren. Rij zelf de Megane RS Throphy en ben benieuwd hoe deze eruit komt te zien.
Specificaties

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI