Renault Koleos op autoshow Beijing
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Renault Koleos op autoshow Beijing

donderdag 21 april 2016 12:02:57

Renault maakt de reeks topmodellen compleet met een SUV in het D-segment: de volledig nieuwe Koleos. Dit model speelt een belangrijke rol in het productoffensief van Renault, waarbij het merk in het afgelopen jaar een recordaantal van tien nieuwe modellen heeft gelanceerd.

De nieuwe Koleos is ontworpen en ontwikkeld om zich wereldwijd te onderscheiden en in belangrijke mate bij te dragen aan de internationale groei van Renault, inclusief China, waar Renault eerder dit jaar in Wuhan een nieuwe productiefaciliteit heeft geopend.

 

Carlos Ghosn, bestuursvoorzitter en CEO bij Renault, onthult de nieuwe Renault Koleos op 25 april 2016 op de autoshow van Beijing.

 

De nieuwe Renault Koleos: SUV-kwaliteiten en comfort met een dynamische, Franse stijl

De nieuwe Renault Koleos combineert een robuuste SUV-styling met de voorzieningen en de verfijning van een grote sedan.

 

Met zijn krachtige uitstraling onderscheidt de Renault Koleos zich van de concurrentie en biedt hij een verfijnd, comfortabel interieur met een recordhoeveelheid aan ruimte voor passagiers. Ook biedt de nieuwe Koleos all-roadcapaciteiten, uitstekende rijeigenschappen en optimale stabiliteit.

 

Meer informatie over de nieuwe Renault Koleos volgt na de onthulling op 25 april 2016 tijdens de autoshow van Beijing.  

Renault Koleos op autoshow Beijing
Renault Koleos op autoshow Beijing
Renault Koleos op autoshow Beijing
Renault Koleos op autoshow Beijing
Renault Koleos op autoshow Beijing
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Renault Koleos
Op beurs: Autoshow van Beijing 2016
Automerk: Renault
Automodel: Koleos

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Koleos

Nieuwe Renault Clio 2019Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI