premiere op de autoshow van Moskou
Renault Arkana nieuwe crossover
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Renault Arkana nieuwe crossover

donderdag 23 augustus 2018 19:24:50

De naam van het nieuwe model is afgeleid van het Latijnse ‘arcanum’ (‘geheim’), een woord dat eeuwenlang werd gebruikt om bijzondere gebeurtenissen of verschijnselen aan te duiden. De naam ARKANA benadrukt het unieke karakter van de nieuwe crossover en zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het concept van de Renault ARKANA roept de sfeer op van mysterie, aantrekkingskracht en pioniersgeest.

De naam ARKANA benadrukt het unieke karakter van de nieuwe crossover en zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht. De onderscheidende Renault ARKANA treedt met zijn unieke vormgeving buiten de gebaande paden in de SUV-markt. Het nieuwe model wordt deze zomer eerst in Rusland als showcar gepresenteerd en verschijnt dan in 2019 op de Russische markt. Renault verwacht de nieuwe crossover met een unieke vormgeving op verschillende internationale markten te gaan aanbieden.

 

Renault geeft meer informatie over ARKANA vrij op de internationale autoshow van Moskou vanaf 29 augustus 2018

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Renault
Op beurs: Autoshow Moskou 2018
Automerk: Renault
Automodel: Arkana
Varianten: Crossover

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise