Autosalon Geneve 2018
Range Rover SV Coupe werelddebuut in Geneve

Range Rover SV Coupe werelddebuut in Geneve

autosalon geneve 2018
woensdag 24 januari 2018 09:49:35

Land Rover kondigt de introductie aan van 's werelds eerste fullsize premium SUV coupé. De nieuwe Range Rover SV Coupé is een opvallende en aantrekkelijke aanvulling op het Range Rover-gamma, met een verleidelijk design en een bijzonder interieur.

De tweedeurs Range Rover SV Coupé verwijst met zijn opvallende design naar de oorspronkelijke Range Rover – die in 1970 ook als tweedeursauto op de markt kwam – maar is tegelijkertijd zeer eigentijds modern vormgegeven.

 

Gerry McGovern, Land Rovers Chief Design Officer, vertelt: 'The Range Rover SV Coupé is a highly compelling design with peerless refinement and uncompromised sophistication from its breathtaking exterior proportions to its sumptuous, beautifully appointed, interior. This is a vehicle that will resonate on an emotional level.'

 

De foto toont dat ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie voor een zeer verfijnd interieur zorgen. De afwerking is van ongekend hoog niveau, de toegepaste materialen voelen zeer luxueus aan en de sfeer in het interieur is licht en eigentijds. De aandacht voor detail is aan alles af te zien.

 

Land Rovers Design-afdeling en Special Vehicle Operations hebben de Range Rover SV Coupé samen ontwikkeld. De auto wordt met de hand gebouwd in het SV Technical Centre in Ryton-on-Dunsmore (Warwickshire, Verenigd Koninkrijk). De productie blijft beperkt tot 999 exemplaren, die wereldwijd worden aangeboden.

 

John Edwards, Land Rover Special Operations Managing Director, zegt: 'Land Rover created the luxury SUV sector with Range Rover almost 50 years ago. In launching the new Range Rover SV Coupé, we will offer clients an alluring combination of peerless luxury and rarity. Unveiling this special vehicle at Geneva International Motor Show in March, during Land Rover's 70th Anniversary year, will be a defining moment for Land Rover, the Range Rover portfolio and Special Vehicle Operations.'


Range Rover SV Coupe werelddebuut in Geneve
Land Rover kondigt nieuw lid van Range Rover-familie aan: Range Rover SV Coupé Verleidelijk design als hommage aan originele Range Rover in het jaar van Land Rovers 70-jarige jubileum In gelimiteerde oplage van 999 exemplaren wordt Range Rover SV Coupé met de hand gemaakt door Special Vehicle Operations in Warwick, Verenigd Koninkrijk. Onthulling op 6 maart a.s wereldpremière om 11.45 uur tijdens persconferentie Jaguar Land Rover op internationale Autosalon van Genève
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens testAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com