Productierecord voor Volkswagen

Productierecord voor Volkswagen

vrijdag 29 december 2017 15:45:41

Volkswagen heeft het afgelopen jaar een recordaantal auto’s geproduceerd. De teller blijft op oudejaarsdag stilstaan op ruim 6 miljoen voertuigen. Het populairst in 2017 waren de Volkswagen Polo, Golf, Jetta, Passat en Santana.

Volkswagen heeft zijn productierecord niet alleen te danken aan deze modellen, maar ook aan de groeiende vraag naar de Tiguan en de recent geïntroduceerde Arteon en T-Roc. De Santana voor de Chinese markt is daar bovendien buitengewoon populair.

 

Wereldwijd heeft Volkswagen meer dan vijftig fabrieken in 14 landen. Sinds de allereerste Kever 72 jaar geleden van de band rolde, zijn er meer dan 150 miljoen Volkswagens gebouwd. Het merk biedt over de hele wereld ruim zestig verschillende modellen aan. En dat worden er nog meer.

 

In het kader van zijn toekomststrategie TRANSFORM 2025+ is Volkswagen een modeloffensief gestart. Afgelopen jaar alleen al lanceerde het merk wereldwijd meer dan tien modellen. In de komende jaren wordt de Volkswagen-reeks verder vernieuwd en uitgebreid met onder meer SUV’s en volledig elektrische auto’s.

 

Tegen 2020 heeft Volkswagen 19 SUV’s in zijn modellengamma. Daarna ligt de focus ook sterk op de elektrische I.D.-reeks. Die bestaat in eerste instantie uit de I.D., I.D. Crozz en I.D. Buzz. In 2025 moeten er reeds 1 miljoen volledig elektrische Volkswagens rondrijden.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Automerk: Volkswagen
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Golf R krachtigste ooit

Nieuwe Arteon Shooting Brake

Volkswagen Golf R Variant / Wagon

Volkswagen ID.4 vleugje sportiviteit

Volkswagen Golf GTI Clubsport vanaf  48.335

Volkswagen ID.4 1ST vanaf  47.340

Spyshots van de Volkswagen Polo

Nieuwe Volkswagen Golf GTIAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com