Porsche Panamera Diesel
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Porsche Panamera Diesel

maandag 22 april 2013 20:43:23
De nieuwe Panamera Diesel is een van de zuinigste Porsches ooit. Met een gemiddeld verbruik van slechts 6,3 l/100 km is het mogelijk om meer dan 1.200 km op één tank te rijden. Dit inspireerde zakenzender BNR Nieuwsradio en Pon Porsche Import tot het opzetten van een bijzondere wedstrijd waarbij luisteraars van BNR worden opgeroepen hun ultieme roadtrip van 1.200 km te beschrijven. De meest originele inzending krijgt van 2-5 september aanstaande een Porsche Panamera Diesel inclusief een volle tank ter beschikking. De actieradius van 1.200 km kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt om samen met 3 vrienden(innen) even ‘bij te tanken’. 

De nieuwe Porsche Panamera Diesel is snel, comfortabel én efficiënt. Dat maakt hem tot een ideale metgezel voor Europese ritten. BNR Nieuwsradio stelt zijn luisteraars in staat dat live te beleven. De zakenzender heeft in samenwerking met Pon Porsche Import namelijk een bijzondere prijsvraag opgezet. Luisteraars van BNR Nieuwsradio kunnen tot en met 26 augustus aanstaande via www.bnr.nl/panamerawww.bnr.nl/panamera aangeven hoe en met wie zij de 1.200 km op één tank van de nieuwe Porsche Panamera Diesel het liefst zouden invullen. Om de gedachten te bepalen: met een volle tank brengt de Panamera Diesel zijn inzittenden zonder tankstop naar bijvoorbeeld Monaco of Milaan, waar het heerlijk ‘bijtanken’ is. Degene die de meest originele invulling van de 1.200 km lange actieradius inlevert, krijgt van 2 tot en met 5 september aanstaande een Panamera Diesel inclusief volle tank ter beschikking om de voorgestelde trip met maximaal drie vrienden/relaties daadwerkelijk te ondernemen.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Porsche
Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Cayenne Coupé nu ook als S met 440 pk

Porsche Cayenne Coupe vanaf € 124.000Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI