Porsche SportDesign-pakket van tuner Techart
Porsche 718 GTS van Techart
Informatie
1 reactie

Porsche 718 GTS van Techart

dinsdag 24 april 2018 19:09:18

Voor alle 718-drivers biedt TECHART verbeteringen op het gebied van zowel styling als prestaties. Speciaal voor de nieuwe 718 GTS-modellen en voor alle 718 met Porsche's SportDesign-pakket biedt TECHART nu nog sportievere looks met de nieuwe meerdelige voorspoiler. Indien gewenst is het geïntegreerde frontsplitterelement beschikbaar in zichtbare koolstofvezel.

Het bereik van TECHART-carbonvezelonderdelen biedt extra mogelijkheden om motorsporthoogtepunten toe te voegen aan de 718-modellen: naast de voorsplitser is TECHART carbon verkrijgbaar voor de Airblades, de zijspiegels, de zijluchtinlaten, de diffusor, sierlijsten en voor de achtervleugel profiel. Last but not least biedt TECHART ook veel koolstofopties voor het interieur van de 718.Het voorasliftsysteem van TECHART helpt beperkingen bij het dagelijks gebruik te voorkomen.

 

Volgens Porsche vermindert het SportDesign-pakket de bodemvrijheid aanzienlijk. Het betrouwbare Noselift-systeem van TECHART biedt tot 60 mm extra ruimte aan de voorspoiler met één druk op de knop. Het systeem omvat twee sportveren voor de vooras (elk met hulpveren), twee sportveren achteraan, twee hydraulische cilinders en een opmerkelijk compacte en ruimtebesparende hydraulische eenheid.

 

De TECHART TECHTRONIC is al beschikbaar voor de niet-GTS 2.5l-motoren en verbetert het vermogen met 37 kW (50 pk). Voor de 718 GTS is de powerkit gepland voor medio 2018. Hoewel de technische specificaties nog niet zijn afgerond, wordt verwacht dat het totale vermogen zal stijgen naar
305 kW (415 pk).

Porsche 718 GTS van Techart
Porsche 718 GTS van Techart
Porsche 718 GTS van Techart
Janneke woensdag 25 april 2018 19:57:03
Dit is een mooie toevoeging van Techart. Tuners zijn vaak over de top tupperware maar dit is klasse styling voor een bruut Porsche model
Specificaties
Auto: Porsche 718
Automerk: Porsche
Automodel: 718
Uitvoering: GTS
Tuner: Techart

Porsche
Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Cayenne Coupé nu ook als S met 440 pk

Porsche Cayenne Coupe vanaf € 124.000Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI