Van 14 januari tot 24 januari in Brussel
Polestar Precept in Belgie

Polestar Precept in Belgie

elektrische Polestar Precept in Belgie
dinsdag 19 januari 2021 17:12:06

Hoewel het Autosalon in België dit jaar niet kan doorgaan, wil Polestar, het nieuwe Zweedse elektrische performance automerk dat sinds deze zomer op de Belgische wegen te zien is, innovatie ondanks alles laten zegevieren. En dat doet het door zijn meest avant-garde, innovatieve wagen, de Precept, tentoon te stellen in België. De visiewagen, die een manifest is voor de toekomst, was voor het grote publiek nog nooit eerder te zien in Europa. Maar daar komt nu verandering in. Van 14 januari tot 24 januari siert de Precept de Polestar Space in Brussel. Nadien verhuist de visiewagen naar de Polestar Space in Antwerpen.

De visiewagen van Polestar, Precept, zou oorspronkelijk op 3 maart 2020 zijn debuut maken op het Autosalon van Genève. 48 uur voor de opening, werd besloten het salon te annuleren. De uitbraak van COVID-19 in Europa was een feit. Uiteindelijk werd de Precept volledig online gelanceerd. Tot nu toe was de wagen nog nooit eerder te zien in Europa. Tot vandaag. 

 

Precept in de Polestar Space in Brussel en Antwerpen


Sinds 14 januari is deze state of the art wagen te zien in de Polestar Space in Brussel. De wagen is vrij toegankelijk voor het publiek en blijft tot 24 januari. Vervolgens verhuist de wagen naar de Polestar Space in Antwerpen. 

 

Polestar in België


Polestar maakte exact een jaar geleden kennis met de Belgische markt tijdens het Autosalon. Zijn twee modellen, de Polestar 1, een op kleine schaal geproduceerde elektrische hybride GT en de Polestar 2, een elektrische performance fastback, rijden sinds deze zomer op de Belgische wegen. Met zijn elektrische wagens streeft Polestar naar een meer duurzame toekomst. 

 

Precept is het manifesto van deze toekomest en zet drie hoofdkenmerken van het Zweedse merk centraal: duurzaamheid, digitale technologie en design. De volledig elektrische visiewagen kent een minimalistisch en gestroomlijnd silhouet, is gemaakt uit nieuwe duurzame materialen en is voorzien van een volgende generatie HMI, aangedreven door Android.

 

Precept, meer dan alleen een visie 


Eind september 2020, tijdens de Beijing Motor Show, kondigde Thomas Ingenlath, de CEO van Polestar, aan dat de Precept in productie zal gaan. Het manifest wordt zo realiteit en de ambitie om te evolueren naar een duurzame en klimaat neutrale toekomst wordt een daad. 

 

Zo bevat de Precept tal van duurzame elementen. Een deel van de interieur- en exterieurpanelen zijn gemaakt van een natuurlijke composiet van Bcomp. Dit op vlas gebaseerde composietmateriaal biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele materialen. Het is 50% lichter en vermindert het gebruik van primair plastic tot 80%. De zithoezen bestaan dan weer uit 3D-gebreide gerecyclede PET-flessen, de nek- en hoofdsteunen zijn gemaakt van gerecycled kurkvinyl en de tapijten zijn gemaakt uit teruggevorderde visnetten.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Polestar

Polestar autonieuws

Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppelAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com