topsnelheid van 45 km/u
Polestar gelimiteerde CAKE Makka

Polestar gelimiteerde CAKE Makka

dinsdag 27 december 2022 16:08:54

De Zweedse premium elektrische mobiliteitsmerken Polestar (Nasdaq: PSNY) en CAKE onthullen een tweede gelimiteerde Polestar-editie van de volledig elektrische bromfiets Makka in de hemelkleur die voor het eerst te zien was op het Polestar elektrische roadster-concept.

De eerste editie van de CAKE Makka Polestar-editie, in Polestar Snow matte kleur, werd in 2021 gelanceerd en was meteen uitverkocht. Het voegde een kenmerkende Polestar-touch en designkenmerken toe aan de elektrische bromfiets. Naast de op maat gemaakte kleur, bevat de Polestar-editie een slanke koplamp en dempers van het hoogwaardige ophangingsbedrijf Öhlins. De nieuwe editie in hemelkleur voegt ook een afneembare achterdrager toe om te gebruiken voor verbeterd vrachtvervoer, aanpasbaar voor configuraties zoals dozen, rekken, passagiersstoelen en meer, waardoor de elektrische forens nog flexibeler wordt.

 

De CAKE Makka Polestar-editie heeft een topsnelheid van 45 km/u en twee rijmodi voor een grotere actieradius of uitgebalanceerde prestaties. Hij wordt verkocht en geleverd door CAKE, maar de Polestar-editie is vanaf 14 december 2022 exclusief verkrijgbaar voor geselecteerde Polestar-markten via de Polestar Additions-webshop*, met een verkoopprijs van 4.350 GBP (4900 euro)


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Polestar

Polestar autonieuws

Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Polestar 3 premiere op 12 oktober

Polestar Precept in Belgie

Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppelAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com