Maximaal 910 Nm
Polestar 3 premiere op 12 oktober

Polestar 3 premiere op 12 oktober

elektrische Polestar 3 premiere op 12 oktober
woensdag 28 september 2022 18:27:33

De Polestar 3 is een krachtige, door design geleide elektrische prestatie-SUV die de zintuigen aanspreekt met een uitgesproken vorm en uitstekende rijdynamiek. Gebouwd op een nieuwe, volledig elektrische technologiebasis ontwikkeld door en gedeeld met Volvo Cars, bevat het de nieuwste hightech componenten, zoals gecentraliseerde core computing van NVIDIA en een lange lijst van geavanceerde veiligheidssystemen van Volvo Cars en toonaangevende leveranciers in de sector, waaronder Zenseact , Luminar en Smart Eye.

We moesten ons afvragen: 'hoe moet een moderne SUV eruit zien?' Polestar 3 definieert de SUV voor het elektrische tijdperk en bij het ontwerpen ervan hebben we enkele van de fundamenten van het archetype aangepakt: proporties, houding en aerodynamica", zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar. Prestaties zijn de sleutel voor Polestar, die dieper gaan dan alleen acceleratie in rechte lijn.

 

Bij de lancering zijn alle versies voorzien van een achterwaartse, dubbele motoraandrijflijn met elektrische koppelvectoring via een systeem met dubbele koppeling op de achterste elektromotor. Dit wordt opgevangen door adaptieve tweekamerluchtvering en standaard actieve dempers, waarmee de Polestar 3 kan schakelen tussen comfort en stevige vering, en de dempers eens per twee milliseconden (500 Hz) aan de wegomstandigheden kan aanpassen.

 

Thomas Ingenlath vervolgt: “Het is dit onmiddellijke vermogen om in minder dan een oogwenk te transformeren van een comfortabele cruiser naar een scherpe, wendbare prestatieauto die de Polestar 3 speciaal maakt als elektrische prestatie-SUV. Hij profiteert ook van een laag zwaartepunt en een brede spoorbreedte voor ultieme stabiliteit en een opwindend gevoel achter het stuur.”

 

Het optionele Performance Pack maakt een maximaal vermogen van 380 kW en 910 Nm mogelijk, samen met Polestar Engineered chassisafstemming voor de actieve dempers en luchtvering. De kenmerkende Zweedse gouden details van Polestar zijn ook toegevoegd, waaronder ventieldoppen, veiligheidsgordels en een lasergeëtste lichtstrip aan de binnenkant.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Polestar

Polestar autonieuws

Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Polestar gelimiteerde CAKE Makka

Polestar Precept in Belgie

Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppelAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com