hybride GT-coupe
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel

autosalon geneve 2018
dinsdag 13 maart 2018 18:04:39

Polestar 1, de eerste auto van het nieuwe elektrische prestatiemerk Polestar, is nu beschikbaar voor pre-ordering in 18 landen over de hele wereld. Dit markeert de laatste stap in de Polestar-merkreis, terwijl de Polestar 1 zijn eerste publieke optreden voortzet tijdens de lopende internationale autoshow in Genève in 2018.

Samen met de opening van het pre-orderproces, biedt een nieuwe autoconfiguratietool potentiële klanten de mogelijkheid hun Polestar 1 te visualiseren voordat ze hun pre-order plaatsen.

"Met meer dan 7.000 mensen die geïnteresseerd zijn in het bezit van een Polestar 1 sinds de onthulling, zijn we enorm bemoedigd door de passie die getoond wordt voor ons product. We zullen nu de volgende stappen zetten om deze prachtige auto aan onze eerste klanten te leveren, "zegt Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

 

Het voorbestellingsproces omvat een volledig terugbetaalbare storting van € 2.500 ($ 2.500; 20.000RMB), die dienst doet als een plaatshouder in de wachtrij voor een Polestar 1. Pre-bestellen is nu beschikbaar in de volgende 18 landen: China, Verenigde Staten, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Nederland, Denemarken, Finland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Portugal, Polen, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, België en Canada.

 

De Polestar 1 is een hybride GT-coupe met elektrische prestaties, die 600 pk en 1.000 Nm koppel produceert, terwijl hij 150 km aan pure elektrische drivingrange biedt - de langste van elke hybride auto ter wereld.

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Polestar 1
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Polestar
Automodel: 1
Modeljaar: 2018
Vermogen - Brandstof: 600 pk
Maximale koppel - Brandstof (Nm): 1.000 Nm koppel
Actieradius / Rijbereik elektromotor (NEDC): 150 km

Polestar
Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Uit dezelfde categorie

Volkswagen Cityskater en Streetmate
Volkswagen Cityskater en Streetmate

De 11,9 kg wegende Cityskater is ontwikkeld voor ‘de laatste kilometer’. Bijvoorbeeld van busstation of parkeerplaats naar de werkplek. Hij is opvouwbaar en past daardoor in...

McLaren 570GT MSO Black Collection
McLaren 570GT MSO Black Collection

Het luxueus ingerichte interieur van de McLaren 570GT is verder verbeterd met de nieuwe MSO Black Collection Trim, die een unieke combinatie van gitzwart leer met zwarte...

Nieuwe Ford Fiesta ST
Nieuwe Ford Fiesta ST

De derde generatie Ford Fiesta ST die begin 2017 werd onthuld, is het eerste Ford Performance-model dat wordt aangedreven door een driecilindermotor: een nieuw ontwikkelde 1,5-liter...

Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award

Lexus kondigde bij het in ontvangst nemen van de award aan dat er plannen zijn om een premium performance yacht te ontwikkelen die straks wereldwijd te koop zal zijn, te beginnen in de...Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design