hybride GT-coupe
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel

autosalon geneve 2018
dinsdag 13 maart 2018 18:04:39

Polestar 1, de eerste auto van het nieuwe elektrische prestatiemerk Polestar, is nu beschikbaar voor pre-ordering in 18 landen over de hele wereld. Dit markeert de laatste stap in de Polestar-merkreis, terwijl de Polestar 1 zijn eerste publieke optreden voortzet tijdens de lopende internationale autoshow in Genève in 2018.

Samen met de opening van het pre-orderproces, biedt een nieuwe autoconfiguratietool potentiële klanten de mogelijkheid hun Polestar 1 te visualiseren voordat ze hun pre-order plaatsen.

"Met meer dan 7.000 mensen die geïnteresseerd zijn in het bezit van een Polestar 1 sinds de onthulling, zijn we enorm bemoedigd door de passie die getoond wordt voor ons product. We zullen nu de volgende stappen zetten om deze prachtige auto aan onze eerste klanten te leveren, "zegt Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

 

Het voorbestellingsproces omvat een volledig terugbetaalbare storting van € 2.500 ($ 2.500; 20.000RMB), die dienst doet als een plaatshouder in de wachtrij voor een Polestar 1. Pre-bestellen is nu beschikbaar in de volgende 18 landen: China, Verenigde Staten, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Nederland, Denemarken, Finland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Portugal, Polen, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, België en Canada.

 

De Polestar 1 is een hybride GT-coupe met elektrische prestaties, die 600 pk en 1.000 Nm koppel produceert, terwijl hij 150 km aan pure elektrische drivingrange biedt - de langste van elke hybride auto ter wereld.


Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppel
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Polestar

Polestar autonieuws

Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Polestar Precept in Belgie

Polestar 1 is klaar voor de festivalgangersAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com