Goodwood Festival of Speed in 2018 van 12-15 juli
Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers

Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers

maandag 11 juni 2018 18:36:37

De Polestar 1 is klaar om zijn eerste dynamische verschijning te geven op het Goodwood Festival of Speed in 2018 van 12-15 juli. Festivalgangers zullen prototype # 004 van de tweedeurs elektrische performance hybride zien opladen op de beroemde heuvelklim, gelegen op het terrein van Goodwood House in West Sussex, Engeland.

Gedreven door Polestar hoofdtestrijder Joakim Rydholm, maakt de rit deel uit van de voortdurende wereldwijde lancering van het merk Polestar en de Polestar 1. Het is een kans voor enthousiastelingen en het publiek om het ontwerp en de prestaties van de auto van dichterbij te bekijken. gaat door met zijn real-world prestaties, chassis en suspensie testprogramma.

 

"Ik ben erg opgewonden om met het Polestar 1-prototype de heuvel op Goodwood te rijden", zegt Joakim Rydholm enthousiast. "Het beklimmen van de heuvelklim is een lange tijd ambitie voor me geweest, en om het te kunnen doen in hetzelfde prototype waarin we zoveel maanden van ontwikkelingstijd hebben doorgebracht, is echt speciaal."

 

Polestar zal ook aanwezig zijn in het gebied van de fabrikant. In tegenstelling tot het gecamoufleerde prototype zullen twee Polestar 1-auto's met productiespecificatie te zien zijn, wat een nieuwe kans biedt om de auto in detail te ervaren voorafgaand aan de eerste klantleveringen medio 2019.

 

Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar, zegt: "Ik ben heel blij dat we op het Goodwood Festival of Speed ​​zullen zijn - het is alles wat een groot autosport evenement zou moeten zijn: vol passie, enthousiasme en een kans om echt te worden dicht bij de auto's. De reactie op de Polestar 1 uit het VK en Noord-Europa was fantastisch en we zien dit evenement als een essentieel onderdeel van onze voortdurende 'wereldwijde handdruk' met enthousiastelingen en onze klanten over de hele wereld. Het is een geweldige kans om zoveel mensen te ontmoeten die onze passie voor Polestar en de toekomst van het merk delen. "

 

Na het Goodwood Festival of Speed, zal de Polestar 1 zijn Noord-Amerikaanse debuut maken op Monterey Car Week in Californië van 23-26 augustus.


Polestar 1 is klaar voor de festivalgangers
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Polestar

Polestar autonieuws

Wij zijn Polestar. Een elektrisch prestatie merk, gefocust op compromisloze auto-ontwerp en technologie.
Passie en emotie drijven ons, elektriciteit en innovatie drijven onze auto's. We zijn er allemaal bij, toegewijd aan onze ambitie. Onze branche vooruit helpen.
Electromobility is de belangrijkste focus van de hedendaagse auto-industrie, en Polestar staat in het middelpunt van deze ontwikkeling, met de introductie van elektrische voertuigen van wereldklasse en innovatieve, klantgerichte diensten en aanbiedingen.
We zullen de komende drie jaar een reeks elektrische voertuigen lanceren. Polestar 1 is gepresenteerd en twee andere modellen, Polestar 2 en 3, zijn aangekondigd en zijn al in ontwikkeling.
Meer Polestar nieuws
Polestar Precept in Belgie

Polestar 1 met 600 pk en 1.000 Nm koppelAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com