praktische gezinsauto met vijf of zeven zitplaatsen
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro

Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro

woensdag 15 augustus 2018 20:20:10

De nieuwe Opel Combo Tour staat in de startblokken om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Tour is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 28.327,-. De eerste exemplaren arriveren in november bij de Nederlandse Opel-dealers.

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is te kiezen uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst - een zeldzaamheid in deze klasse.

 

Zeer praktisch

De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter1. In de Lengte 2-uitvoering is er met alle zitplaatsen in gebruik nog altijd een laadvolume van 850 liter1 beschikbaar. Door de stoelen achterin om te klappen, is het laadvolume van de standaardversie te vergroten tot 2.126 liter2. Bij de Opel Combo Tour Lengte 2-uitvoering is met neergeklapte stoelen achterin zelfs 2.693 liter2 ruimte voorhanden. Om lange items van bijvoorbeeld het formaat surfplank te kunnen vervoeren, is het mogelijk om de rugleuning van de passagiersstoel voorin neer te klappen.

 

Optioneel is de achterruit die apart van de achterklep kan worden geopend om het laatste beetje bagageruimte ook te benutten.

 

Keur aan innovatieve technologie

De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Combo Tour wordt versterkt door de hoeveelheid innovatieve technologie aan boord, hetgeen vooral in deze klasse uniek is. Hij is standaard al voorzien van diverse veiligheidsfuntionaliteiten, zoals vooraanrijdingsassistent met voetgangersdetectie, Lane Keep Assist, Hill Start Assist, , Cruise Control met snelheidsbegrenzer, vermoeidheidsassistent en verkeersbordherkenning.

 

Heel veel praktische voordelen

Voor prijzen vanaf € 28.327,- is de Combo Tour  voorzien van een zeer royale standaarduitrusting met onder meer: airconditioning, Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun, 4-voudig verstelbare passagiersstoel en een 3,5-inch grafisch kleureninfodisplay. Andere interessante (optionele) voorzieningen zijn de 180 graden panoramische achteruitrijcamera, Head-up Display en een Multimedia radio met 8-inch touchscreen en smartphoneconnectie via Apple CarPlay. Nieuw in het pakket van assistentiesystemen van Opel is Flank Guard4, dat de bestuurder ondersteunt bij manoeuvres op lage snelheid.

 

Motoren: Euro 6d-TEMP

Het motorenaanbod bestaat uit benzine- en dieselmotoren met een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en lage emissies. Alle motoren voldoen aan de strenge emissienorm Euro 6d-TEMP die pas in september 2019 van kracht wordt. Verbruik5 en uitstoot variëren van 4,1-5,5 l/100 km en 108-125 g/km gemiddeld.

 

De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor met 96 kW (131 pk) en 300 Nm.

 

  • 1 Gemeten vanaf de vloer tot de bovenkant van de rugleuning
  • 2 Gemeten vanaf de vloer tot aan het dak
  • 3 Automatisch actief bij snelheden tussen 5 en 85 km/u. Bij snelheden tot 30 km/u is de vertraging 0,9 g om de impactsnelheid te beperken. Tot 85 km/u remt het systeem de auto af tot een snelheid van 22 km/u; de bestuurder moet zelf de auto verder afremmen.
  • 4 Actief bij snelheden onder 10 km/u
  • 5 Meting volgens WLTP omgerekend naar NEDC voor vergelijking

Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euro
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Opel

Opel autonieuws

Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. Opel en zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan vijftig landen en hebben meer dan 37.000 medewerkers in dienst, waarvan meer dan 19.000 in Duitsland. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa
Meer Opel nieuws
Opel Grandland gespot in sneeuw

Spyshots nieuwe Opel Astra

Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life

Spyshot Opel Crossland X facelift

Blauwe verlichting voor Opel Grandland X

Elektrische Opel Vivaro-e bestellen

Zesde generatie Opel Corsa e gaat elektrisch

Opel legt laatste hand aan volledige nieuwe CorsaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com