Opassen! Chevrolet Camaro SS voor Politie Dubai

Opassen! Chevrolet Camaro SS voor Politie Dubai

maandag 06 mei 2013 13:08:40

De politie van Dubai heeft een Chevrolet Camaro SS opgenomen in de vloot van politieauto’s. Het is de eerste Camaro in dienst van een politiekorps in het Midden Oosten, en misschien wel in de hele wereld.


De opvallende politiewagen wordt aangedreven door een 6.2-liter V8-motor die 314 KW (426 pk) levert en een maximum koppel van 567 Nm. Met een topsnelheid van 250 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,7 seconden is de Camaro een perfecte aanvulling voor de Dubai Police force.


“De Camaro heeft wereldwijd een fantastische reputatie. Het is de ideale auto voor de politie van Dubai omdat we bezig zijn met het opwaarderen en vernieuwen van ons wagenpark om te voldoen aan de hoge eisen die in ons Emiraat worden gesteld op het gebied van veiligheid en bescherming,” zei Dubai Deputy Police Chief Major General Khamis Mattar Al Mazeina.


“Wij zijn blij met de keuze voor de Camaro. Wij waren de eersten die hadden gereageerd op het verzoek van de politie om een high performance patrouilleauto aan te bieden. En wij vonden dat de Camaro SS de meest geschikte auto was,” zei Buti Saeed Al Ghandi van de Chevrolet-dealer in Dubai. “We zijn er zeker van dat de Camaro door zijn superieure prestaties en zijn praktische gebruiksmogelijkheden uiterst geschikt is voor de wegen in Dubai, gekoppeld aan de grote betrouwbaarheid.”


De Chevrolet Camaro is uiterst succesvol in het Midden Oosten. Hij is al vier jaar achtereen, van 2009 tot 2012, uitgeroepen tot Best Muscle Car.


1 reactie
Reacties
Kenneth
Ik zeg, bestel er 25 voor de politie in Nederland en keihard inzetten! Geen Opel Meriva's en Volvo materiaal meer op de snelweg. Ik lees te vaak dat de boef in de dikke Audi of BMW gewoon wegrijdt bij de Politie. Zielig gewoon! Materiaal op de weg voor de Politie moet beter. Dus ik zeg: Bestellen die Muscle cars.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Gespot in: Dubai
Automerk: Chevrolet
Automodel: Camaro SS
Vermogen - Brandstof: 426 pk
Maximale koppel - Brandstof (Nm): 567 Nm
0 - 100 km/u: 4,7 seconden
Maximale snelheid - Brandstof (km/u): 250 km/uur
Benzinemotor: 6.2-liter V8
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com