Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept

Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept

dinsdag 03 maart 2015 13:37:39

Vandaag presenteert Lexus op de Autosalon van Genève twee conceptcars. Met de ultracompacte Lexus LF-SA Concept viert Lexus zijn 25-jarig bestaan. LF-SA staat voor Lexus Future Small Adventurer. De conceptcar werd ontworpen door Lexus’ Europese designstudio ED2. De Lexus LF-C2 is daarentegen een 2+2 roadster in zijn puurste vorm om mee te cruisen op lange kustwegen. Een Europese première is er voor de Lexus GS F die de rijder juist uitnodigt om ongebreideld te genieten van zijn karaktervolle V8 high performance aandrijflijn.

De Lexus LF-SA toont hoe een toekomstige premium ‘urban car’ van Lexus eruit zou kunnen zien. De 2+2 zoekt de grenzen op van Lexus’ ongebreidelde passie voor designtrends en begeeft zich in een deel van de markt waar het merk niet eerder aanwezig was. In een toekomst, waarin de virtuele wereld steeds meer de overhand lijkt te nemen, biedt deze ultracompacte conceptcar een geavanceerde rijervaring die naadloos aansluit bij het karakter van grootstedelijke gebieden.

 

Lexus LF-SA: de perfecte ‘urban car’
De Lexus LF-SA biedt ook in de toekomst – waarin een belangrijkere rol is weggelegd voor autonoom rijdende auto’s – het plezier van zelf rijden zonder hierbij aan on-board infotainment, connectiviteit en veiligheid in te boeten. Het infotainment systeem heeft een hologramstijl en er is een groothoek Head-Up Display aan boord. De in Stellar-zilver uitgevoerde Lexus LF-SA is 3,45 meter lang, 1,70 meter breed en 1,43 meter hoog. Door deze uiterst compacte buitenafmetingen is het met de Lexus LF-SA bijzonder gemakkelijk manoeuvreren, essentieel voor de perfecte ‘urban car’ die zich helemaal thuis voelt in het drukke verkeersbeeld.


Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
Op toneel met ultracompacte LF-SA Concept
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lexus

Lexus autonieuws

Lexus is sinds 1989 wereldwijd de naam van zeer luxe klassewagens van het Toyota- concern. Vooral in de Verenigde Staten is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Mercedes-Benz en BMW. Hoe de naam 'Lexus' is ontstaan is niet helemaal duidelijk, het wordt wel gezien als een acroniem voor 'Luxury cars for EXport to the US'.
Meer Lexus nieuws
De nieuwe Lexus LS 500h

Lexus LC Convertible Regatta Edition

De Lexus UX 300e Electric

Lexus ES 300h nu bij de dealer

Nieuwe zeer complete Lexus UX 250h

Lexus betoverende versie van LC

Nieuwe Lexus RC F SPORT Black Edition

Lexus RX 450hL voor zeven personenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com