Onthulling nieuwe Mazda MX-5 begin September

Onthulling nieuwe Mazda MX-5 begin September

donderdag 03 juli 2014 11:36:17

Na 25 jaar en drie generaties begint Mazda aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zijn legendarische MX-5 roadster. De onconventionele autofabrikant zal de komende vierde generatie van het model in Europa onthullen op twee speciale evenementen in Spanje voor een exclusief publiek, begin september.

 

De wereldpremière zal gelijktijdig plaatsvinden op 3 & 4 september in Barcelona, Japan en de Verenigde Staten. Wereldwijd zullen door Mazda genodigde gasten de eerste zijn die de nieuwe MX-5 te zien krijgen, het model dat nog steeds het Guinness World Record in handen heeft van de best verkochte tweezits sportauto aller tijden. Bij het tweede evenement op 6 & 7 september komen uit heel Europa MX-5 liefhebbers in Barcelona bijeen om ook de komende generatie van de iconische roadster te bekijken. Onder een ‘Lang leve de Roadster’ spandoek zullen beide evenementen tevens de 25e verjaardag van de MX-5 herdenken.

 

Inmiddels zijn er sinds de introductie in 1989 bijna 945.000 * MX-5’n geproduceerd. Het winnende principe dat ten grondslag ligt aan de auto, die de vrijwel uitgestorven markt van roadsters nieuw leven heeft ingeblazen, is nog altijd het pure rijplezier op basis van een lichtgewicht ontwerp en een perfecte vóór-achter gewichtsverdeling.

 

"De MX-5 is het product dat het beste de onconventionele geest van Mazda weerspiegelt, evenals onze passie voor puur rijplezier", zegt Jeff Guyton, President en CEO van Mazda Motor Europe. "Al 25 jaar trekt deze auto de aandacht en met dit nieuwe model van de volgende generatie gaan we er van uit dat we deze passie met weer een nieuwe en andere generatie eigenaren kunnen delen”.


Onthulling nieuwe Mazda MX-5 begin September
Onthulling nieuwe Mazda MX-5 begin September
Onthulling nieuwe Mazda MX-5 begin September
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mazda

Mazda autonieuws

In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Nieuwe Mazda MX-30

Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogen

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 Sportbreak

SKYACTIV-X is nieuwe generatie benzinemotor

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 Sportbreak

Vernieuwde Mazda MX-5 Roadster en RF

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 SedanAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com