Nog 75 weken voor achtste generatie Golf
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Nog 75 weken voor achtste generatie Golf

dinsdag 23 januari 2018 09:36:33

De voorbereidingen voor de komst van de nieuwe Volkswagen Golf zijn in volle gang. De achtste generatie van de Golf gaat wederom nieuwe maatstaven zetten op het gebied van comfort, efficiency, veiligheid en betrouwbaarheid. Ook is hij altijd connected. Op weg naar de introductie van de Golf 8 laat het populaire model van Volkswagen ondertussen indrukwekkende feiten en cijfers optekenen.

Volkswagen’s productiefaciliteit in Wolfsburg is traditiegetrouw dé Golf-fabriek. Ook de nieuwe Golf gaat er gebouwd worden: over 75 weken rolt de eerste Golf 8 hier van de band, die samen met de toekomstige, elektrische I.D. modelfamilie van strategisch belang is voor Volkswagen. In deze grootste autofabriek van Europa worden momenteel 2.000 Golfs per dag gebouwd. Wereldwijd is het model meer dan populair: hij wordt in 108 landen geleverd en sinds 1974 verkocht Volkswagen al meer dan 35 miljoen Golfs.

 

Een investering van 1,8 miljard euro

Met de ontwikkeling van de nieuwe Golf is een investering van circa 1,8 miljard euro gemoeid. De Golf is het belangrijkste model binnen de ‘Compact series group’ van Volkswagen. In 2017 werden wereldwijd 3,4 miljoen van deze ‘Compact series group’-modellen verkocht. De nieuwe Golf is en blijft op alle fronten de maatstaf in zijn klasse: van design en gebruikskosten tot en met CO2-uitstoot, comfort en betrouwbaarheid. Tegelijkertijd loodst de Golf 8 Volkswagen het tijdperk van volledige ‘connected’ voertuigen in met vele autonome rijfuncties. De nieuwe Golf krijgt meer software dan ooit aan boord. Hij is altijd online en zijn digitale cockpit en assistentiesystemen leggen de lat op het gebied van connectiviteit en veiligheid nog hoger.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Volkswagen Golf 8
Automerk: Volkswagen
Automodel: Golf
Uitvoering: 8
Modeljaar: 2018
Productiefaciliteit: Wolfsburg Duitsland

Volkswagen
Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Nieuwe Passat nu in de showroom

Oppermachtige Touareg V8 TDI debuteert



Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI