Nieuwe Twizy telg genaamd Twizy Cargo

Nieuwe Twizy telg genaamd Twizy Cargo

woensdag 26 juni 2013 10:42:14

De Twizy-familie breidt uit met een nieuwe versie, die is aangepast voor het vervoer van goederen: de Twizy Cargo. Dit exemplaar is uitgerust met een kofferbak en een deur aan de achterkant. De Twizy Cargo laat zien hoe slim, speels en multi-inzetbaar een 100% elektrische bedrijfsauto kan zijn.

 

De Twizy Cargo biedt:

  • Een kofferbak van 180 l / 75 kg die de achterste zitplaats vervangt
  • Een ruimte aan de achterkant die bereikbaar is via een afsluitbare deur
  • Keuze uit de uitvoeringen Life 45 en 80
  • Leverbaar vanaf € 7.990 incl. btw (Cargo 45) en € 8.790 incl. btw (Cargo) *
  • * Vanaf € 6.603 excl. btw (Cargo 45) en € 7.265 excl. btw (Cargo)

 

De Twizy is niet onopgemerkt gebleven: het is de meest verkochte elektrische auto in Europa. Hij is vooral favoriet bij bedrijven. 60% van de kopers zijn ondernemingen. Met zijn bijna verwaarloosbare gebruikskosten, ongeëvenaarde rijplezier en unieke gebruiksgemak is de Twizy dan ook de perfecte keuze.

 

De nieuwe Twizy gaat nog verder...

De Twizy Cargo komt voort uit de samenwerking tussen Renault Tech en Renault Sport Technologies; hij is uiterst praktisch. Zijn enorme voordeel: een hermetisch af te sluiten kofferruimte met een capaciteit van 180 l (75 kg), die bereikbaar is via een achterdeur die onder een hoek van 90° zijwaarts open kan. Deze is mogelijk dankzij de nieuwe vormgeving van de achterkant, waarbij de passagiersstoel is weggelaten. De voorstoel kan worden verschoven en de achterdeur is met de contactsleutel te vergrendelen.


Als perfecte stadsauto en bedrijfswagen in één is de Twizy Cargo vooral bedoeld voor bezorg- of hulpdiensten, zoals liftonderhoudsbedrijven, koeriersdiensten en nooddiensten. Een blikvanger die behalve functioneel ook nog eens een goed promotioneel middel is.


Qua veiligheidsvoorzieningen doet deze kleine auto met een sterk chassis, een vierpuntsgordel en een airbag niet onder voor elke andere auto.

 

Afgeladen vol mogelijkheden

De Twizy Cargo is onderdeel van het elektrische gamma van Renault. Ondernemers profiteren niet alleen van de BTW teruggave op de aankoopprijs en van de batterijhuur (vanaf € 50 per maand), maar ook van dezelfde garantie als de andere uitvoeringen van de Twizy (2 jaar onbeperkt aantal kilometers, 3 jaar garantie op de aandrijving). Daarnaast profiteert de Twizy Cargo ook van de fiscale voordelen die elektrische voertuigen extra aantrekkelijk maken zoals KIA, MIA en Vamil.


De superslimme Twizy is afgeladen met mogelijkheden om leveringen gemakkelijk, schoon en zuinig te laten plaatsvinden. En laten we zijn enorme wendbaarheid en parkeergemak niet vergeten.

 

Over Renault TECH

Renault Tech ontwerpt, produceert en verkoopt al 25 jaar aangepaste versies van voertuigen en biedt aanverwante diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van particulieren en zakelijke klanten, waarbij de kwaliteitsstandaard van de groep worden nageleefd.

De Business Unit Renault Tech is 100% eigendom van RENAULT en onderdeel van Renault Sport Technologies. Deze afdeling van Renault is gespecialiseerd in de aanpassing van verschillende soorten auto's: bedrijfswagens, personenauto's, wagenparken en voertuigen voor het vervoer van mindervaliden.


Nieuwe Twizy telg genaamd Twizy Cargo
Nieuwe Twizy telg genaamd Twizy Cargo
Nieuwe Twizy telg genaamd Twizy Cargo
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Renault

Renault autonieuws

Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
Update Renault Megane E-Tech onderweg

Warmte testrit voor nieuwe Kadjar

Nieuwe generatie Renault Kadjar bespioneerd

Nieuw model Renault Kadjar betrapt

Renault MEGANE eVISION showcar

Renault Twingo Electric vanaf € 20.590

De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com