Met vernieuwde exterieurdesign
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662

Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf 57.662

video
woensdag 28 oktober 2020 19:15:48

Met een vernieuwd in- en exterieur, het nieuwste Pivi Pro-infotainmentsysteem, een nieuwe voertuigarchitectuur en keuze uit diverse krachtige en efficiënte aandrijflijnen – waaronder een geavanceerde Plug-in Hybride* aandrijflijn – is de nieuwe Jaguar E-PACE beter verbonden, verfijnder en efficiënter dan ooit. De aandrijflijn van de nieuwe Jaguar E-PACE P300e PHEV combineert de 147 kW (200 pk) sterke 1,5-liter driecilinder Ingenium-benzinemotor met een 80 kW (109 pk) sterke elektromotor op de achteras (Electric Rear Axle Drive, ERAD). Daarmee is het mogelijk om 55 kilometer emissievrij in de volledig elektrische modus te rijden. De gecombineerde CO2-emissie bedraagt 44 g/km en het gecombineerde verbruik 2,0 l/100 km (WLTP).

Het vernieuwde exterieurdesign geeft Jaguars compacte performance-SUV een zelfbewuste, luxueuze uitstraling. De wijzigingen aan de voorzijde omvatten een nieuw vormgegeven luchtopening met een opvallende lamel onder in de bumper. Een nieuw diamantvormig gaasdesign voor de grille is geïnspireerd op het klassieke Jaguar-logo en is eigentijds afgewerkt in Noble Chrome. De nieuwe ventilatieopeningen in de voorschermen zijn voorzien van de 'leaper', het iconische Jaguar-beeldmerk.

 

Nieuwe LED-koplampen zijn voorzien van dagrijverlichting (DRL) in de vorm van een dubbele J. Optioneel is DRL leverbaar met Pixel LED-techniek voor een hogere resolutie en helderder licht. De functie Adaptive Driving Beam scant de weg voor de Jaguar en past het grootlicht aan door bepaalde LED-segmenten uit of juist in te schakelen om tegenliggers niet te verblinden en om verkeersborden uit te lichten en reflecties te voorkomen.

 

Spyshots Jaguar E-Pace


Spionage beelden Jaguar epace

Ook de kleine Jaguar SUV krijgt een opfrisbeurt! Niet alleen de onlangs onthulde Jaguar F-Pace krijgt een opfrisbeurt, maar ook de kleinere E-Pace. We hebben de bijgewerkte E-Pace nogmaals bespioneerd tijdens het testen op de Nürburgring Nordschleife. We verwachten de typische faceliftbehandeling: een nieuwe grille, nieuwe koplampen en een nieuwe voorbumper. Aan de achterkant schuilt een licht gewijzigde achterbumper onder die camouflage. De achterlichten op dit prototype lijken ongewijzigd, maar dat kan veranderen voordat het tijd is voor een debuut. De veranderingen die zullen komen voor de gefacelifte E-Pace zullen hoogstwaarschijnlijk die van de grotere F-Pace weerspiegelen

 

Video nieuwe Jaguar E-PACE


 

Geavanceerde LED-techniek is standaard voor de S-versies, terwijl de Premium LED-koplampen met Auto High Beam Assist tot de uitrusting van de SE en HSE behoren. De techniek omvat een voorwaarts gerichte camera om te schakelen tussen groot- en dimlicht om verblinding van tegenliggers te voorkomen. Op de uitvoeringen S, SE en HSE zijn sequentiële richtingaanwijzers achter standaard, op de SE en HSE zijn ook vóór de richtingaanwijzers sequentieel.

 

De lagere achterbumper is voorzien van nieuwe inzetten van gaaswerk tussen de in de vormgeving geïntegreerde uitlaten bij de versies met viercilinder benzinemotor. Alle andere versies hebben ranke horizontale lamellen als afwerking. De full-LED-achterlichten zijn geïnspireerd op die van de volledig elektrische Jaguar I-PACE en voorzien van een gestileerde chicane als verwijzing naar de geavanceerde technologie en het moderne design.

 

De sportieve R-Dynamic-uitvoering heeft een aantal kenmerkende designelementen die het sportieve karakter accentueren. Alle versies zijn overigens leverbaar met het optionele Black Exterior Pack, dat de E-PACE een nog dynamischer uiterlijk geeft, met specifieke elementen in Narvick Black.

Verfijnd afgewerkt interieur


Het interieur van de nieuwe Jaguar E-PACE is bijzonder luxe en biedt nog meer verfijning en verbeterde connectiviteit. De 11,4-inch HD touchscreen is geïntegreerd in het midden van het dashboard en biedt toegang tot het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem. Het scherm van gebogen glas is chemisch gehard en voorzien van twee coatings: de ene voorkomt spiegelen en de andere is bestand tegen vingerafdrukken.


Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jaguar

Jaguar autonieuws

Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich met name toelegt op de productie van luxe auto's. De Ford Motor Company heeft Jaguar Cars in december 1990 overgenomen, en het merk naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.
Meer Jaguar nieuws
De zeldzame Jaguar XK120 uit 1950 te koop

De nieuwe Range Rover Sport

Jaguar SUV krijgt een opfrisbeurt

Jaguar F-Pace model 2021 betrapt

Jaguar I-PACE EV320

Jaguar Project 8 snelste Jaguar ooit

Jaguar kijkt door een blind bocht!

Jaguar F-Pace SVR is sportauto in SUV-verpakkingAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com