Nieuwe Honda Civic op IAA Frankfurt

Nieuwe Honda Civic op IAA Frankfurt

maandag 22 april 2013 21:03:29
Honda introduceert de nieuwe Civic tijdens de IAA van 2011, de internationale autoshow in Frankfurt, die komende maand plaatsvindt. Honda biedt de speciaal voor de Europese markt ontwikkelde Civic exclusief als vijfdeurs hatchback aan.

De nieuwe Civic is gepositioneerd in het C-segment en vanaf begin 2012 staat hij in de Europese Honda-showrooms. Het design van de nieuwe Civic omvat onder meer gecombineerde achterlichtunits, die tevens dienstdoen als spoiler. Het aerodynamische design van de spoiler geleidt de lucht die over het dak en langs de zijkant van de auto stroomt. Dit is slechts één voorbeeld van de vele verfijnde details van de nieuwe Civic.

Bijna alle onderdelen van de auto zijn vernieuwd, met extra aandacht voor het rij- en stuurgedrag, een lagere CO2-uitstoot en een nog hogere interieurkwaliteit. Hierbij zijn de sterke punten van de Civic – de grootste passagiers- en kofferruimte in zijn klasse, en de praktische flexibiliteit – uiteraard behouden. 

Honda Insight

Een ander hoogtepunt tijdens de IAA in Frankfurt is de gefacelifte Honda Insight voor modeljaar 2012; binnenkort wordt meer informatie over dit model verstrekt. De CR-Z, de Jazz,de CR-V en de Accord maken de line-up van Honda compleet. Verder is op de Honda-stand een selectie van Honda’s nieuwste motorfietsen, gemotoriseerd gereedschap en stroomvoorzieningsproducten te zien.Honda’s visie op de toekomst wordt getoond in de vorm van de Honda EV Concept en de EV-Neo – Honda’s elektrisch aangedreven voertuigen op vier en twee wielen. Ook de FCX Clarity met brandstofcel en het platform voor een plug-inhybride zijn aanwezig.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Honda

Honda autonieuws

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Er werd begonnen met de productie van losse motoren voor inbouw in fietsen. Al snel werd overgegaan op productie van volledige motorfietsen, aanvankelijk zelfs als licentiehouder van Harley- Davidson! Midden jaren 50 was Honda de eerste van vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderde met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen.
Meer Honda nieuws
De dikste Honda Civic in 2022

Spyshots nieuwe generatie Civic

Nieuwe Honda Civic Sedan betrapt tijdens de test!

Honda onthult de gloednieuwe CR-V

Onderweg met de nieuwe Honda Civic Type R


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com