Nieuwe GM Sales bij Mitsubishi Nederland

Nieuwe GM Sales bij Mitsubishi Nederland

maandag 03 november 2008 18:00:44

Tjalling Hollander (39) is benoemd tot General Manager Sales Operations van Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hollander is de opvolger van Richard Egelie die is gevraagd om een functie voor Mitsubishi Motors Europe te gaan vervullen. Tjalling Hollander is sinds 2007 werkzaam voor Mitsubishi Motors Europe (MME). Voor zijn benoeming tot GM Sales Operations van MMSN was hij Regional Manager op de afdeling Sales & Marketing van MME. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor Nederland België, Luxemburg, Duistland en Polen.

Met zijn 39 jaar brengt deze Nederlander een fikse dosis automotive-ervaring mee. Voor zijn aanstelling bij MME heeft Hollander verschillende functies binnen de Stern Groep bekleed; van verkoop tot vestigingsmanager. Ook is hij enige tijd directeur/eigenaar geweest van een Chrysler, Jeep - Dogde dealerbedrijf. Daarmee heeft Hollander veel retailervaring op vrijwel alle niveaus van autoverkoop. Met zijn benoeming bij MMSN komt de eerder opgedane kennis en ervaring uiteraard uitstekend van pas. Hollander: “Bij MME was ik als Regional Manager al goed op de hoogte van de verrichtingen van MMSN. Op een Europees hoofdkantoor mis je echter nog wel eens het gevoel met de dagelijkse hectiek die zo kenmerkend is voor de autobranche. Ik zie ernaar uit om nu weer dichter op de werkelijke markt te opereren.”

After Sales Department
Richard Egelie, sinds 2003 werkzaam voor Mitsubishi Motor Sales Nederland, gaat bij Mitsubishi Motors Europe aan de slag als General Manager Sales & Marketing op de afdeling After Sales.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mitsubishi
Door de introductie van de nieuwe Outlander, de nieuwe Pajero en de nieuwe Lancer spreken de modellen van Mitsubishi weer een hoop mensen aan. Vooral de nieuwe Outlander is een groot kassucces voor de autofabrikant. Vanaf augustus 2008 zal dit model (net als de haar zustermodellen Peugeot 4007 en de Citro?n Crosser) bij de Nederlandse autofabriek Nedcar worden geproduceerd.
Meer Mitsubishi nieuws
Mitsubishi neemt afscheid van de Pajero

Mitsubishi Outlander PHEV model 2019

Mitsubishi Outlander PHEV beetje vernieuwd

Sterk vernieuwde Mitsubishi ASX

Mitsubishi Eclipse Cross op Autosalon Geneve

Mitsubishi presenteert nieuwe L200

Mitsubishi Pajero Sport geniet eerste testen

Facelift Mitsubishi Outlander nog dit jaarAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com