Pajero stopt voor Nederlandse markt
Mitsubishi neemt afscheid van de Pajero
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mitsubishi neemt afscheid van de Pajero

dinsdag 24 juli 2018 12:25:06

Mitsubishi Motors stopt met de productie van de Pajero voor de Nederlandse markt. De Mitsubishi Pajero is van grote betekenis voor het merk en verantwoordelijk voor tal van mijlpalen, waaronder twaalf Dakar-overwinningen.

De Mitsubishi Pajero is sinds de lancering van de eerste generatie in 1982 uitgegroeid tot een icoon in het SUV-segment. Het is een wereldwijd succesnummer met ruim drie miljoen verkochte exemplaren over alle continenten.

 

Dakar
De Pajero staat bekend om zijn uitzonderlijke combinatie van terreinvaardigheid, praktische bruikbaarheid, comfort en betrouwbaarheid. Het onovertroffen succes in de Dakar Rally – de zwaarste en meest veeleisende rally ter wereld – heeft daar in grote mate aan bijgedragen. Tussen 1985 en 2007 schreef de Pajero maar liefst twaalf overwinningen op zijn naam.

 

Veranderende behoeften
In delen van de wereld waar terreinvaardigheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn, is de Mitsubishi Pajero van grote waarde. Daar blijft de SUV onveranderd leverbaar. In Nederland – waar het wegennet van hoge kwaliteit is en rigoureuze (belasting)maatregelen getroffen worden ten aanzien van CO2-reductie – zijn voertuigtypen zoals de Pajero steeds minder van belang.

 

Nieuw vlaggenschip
Alle kennis en ervaring uit de rallysport is benut om de 4WD-modellen van Mitsubishi Motors te verbeteren. De techniek van de Mitsubishi Pajero leeft voort in het huidige modellengamma. Bij de Mitsubishi Outlander PHEV komt dat onder meer tot uiting in het geavanceerde Super-All Wheel Control (S-AWC) 4WD-systeem. Zo is de plug-in hybride SUV, die het stokje overneemt als vlaggenschip van Mitsubishi Motors in Nederland – de eerste die zowel de voor- als de achterwielen volledig elektrisch kan aandrijven

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mitsubishi Pajero
Automerk: Mitsubishi
Automodel: Pajero
Modeljaar: 2019

Mitsubishi
Door de introductie van de nieuwe Outlander, de nieuwe Pajero en de nieuwe Lancer spreken de modellen van Mitsubishi weer een hoop mensen aan. Vooral de nieuwe Outlander is een groot kassucces voor de autofabrikant. Vanaf augustus 2008 zal dit model (net als de haar zustermodellen Peugeot 4007 en de Citro?n Crosser) bij de Nederlandse autofabriek Nedcar worden geproduceerd.
Meer Mitsubishi nieuws
Mitsubishi Outlander PHEV model 2019

Mitsubishi Outlander PHEV beetje vernieuwd



Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI