Taycan 800-volt met 500 km actieradius
Mission E Cross Turismo in productie
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mission E Cross Turismo in productie

zaterdag 20 oktober 2018 20:43:52

Porsche neemt het Mission E Cross Turismo studiemodel in productie. De raad van toezicht van Porsche AG heeft op 18 oktober groen licht gegeven om dit model als tweede elektrische sportwagen naast de Taycan te gaan produceren. Voor de productie van de auto, die als concept car op de autosalon van Genève 2018 werd geïntroduceerd, breidt de sportwagenfabrikant het aantal arbeidsplaatsen op het hoofdkantoor in Stuttgart-Zuffenhausen uit met driehonderd extra werknemers.

Het rijdende Mission E Cross Turismo studiemodel was in maart een hoogtepunt in Genève. Beursbezoekers en media waren vol lof over het model. De vierdeurs Mission E Cross Turismo heeft net als de Taycan 800-volt techniek waarmee hij is voorbereid om via een snellaadnetwerk opgeladen te worden.

 

Hij heeft 600 pk en een bereik van 500 kilometer (NEDC). De auto is een afgeleide van de Taycan, de eerste volledig elektrische auto die Porsche in 2019 op de markt brengt. Voor de introductie van de Taycan creëert de fabriek in Zuffenhausen nu al 1.200 nieuwe banen. Porsche hecht bij de productie veel belang aan duurzaamheid: het proces moet CO2-neutraal zijn. Tegen 2022 heeft Porsche meer dan zes miljard euro in elektrische mobiliteit geïnvesteerd.


Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Porsche Mission E Cross Turismo
Automerk: Porsche
Automodel: Mission E Cross Turismo
Modeljaar: 2019
Productiefaciliteit: Zuffenhausen Stuttgart
Vermogen - Elektromotor: 600 pk
Verbruik elektromotor (NEDC): 500 km

Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau

Porsche breidt elektrische range uit met Taycan 4SAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com