Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mini met 5 deuren vanaf 19.490

dinsdag 16 september 2014 16:20:56

Na wat spionage beelden van onze spyfotograaf op locatie is dan nu het hoge woord eruit! Mini knalt de 5 deurs uitvoering de markt op! Kort na de succesvolle introductie van de nieuwe MINI staat de volgende alweer klaar: de ruime en praktische MINI vijfdeurs. Het volledig nieuwe model staat vanaf 11 oktober bij de MINI dealers. Hij is leverbaar vanaf € 19.490,-. De MINI TwinPower Turbo-motoren met MINIMALISM-technologie bieden de ultieme combinatie van rijplezier en een laag brandstofverbruik. Maar liefst vijf motorvarianten komen bij zakelijk gebruik in aanmerking voor gereduceerde bijtelling (20 procent).

 

Afmetingen

De nieuwe Mini 5-deurs uitvoering is maar liefst 16 centimeter langer dan de 3-deurs uitvoering, waarvan 2 cm meer beenruimte voor de inzittenden. Ben benieuwd! Mini beweert dat er meer dan 1.5 cm plafondhoogte is bijgekomen en de breedte achterin ( ellebooghoogte gemeten) is met 6.1 cm vergroot. De 5-deurs Mini heeft 5 stoelen maar de 3 achterste stoelen biedt, voor personen normaal postuur, geen optimaal reiscomfort. De kofferbak kan je vullen met 278 liter inhoud (+67 liter) en is vergelijkbaar met die van een VW Polo (280 liters).

 

Motoren

Ook onderhuids is de MINI vijfdeurs zijn tijd vooruit. Het motorenaanbod omvat drie benzine- en drie dieselmotoren met MINI TwinPower Turbo Technology. De CO2-emissie loopt uiteen van 92 tot 136 g/km. De vijfdeurs MINI One, Cooper, One D, Cooper D en Cooper SD vallen in de gunstige bijtellingscategorie van 20 procent bij zakelijk gebruik. Dat geldt ook voor de Cooper D en Cooper SD met automatische transmissie.

 

Optioneel of standaard

De vering van de Mini is onafhankelijk op alle vier de wielen door de McPherson vooras en de vervormbare parallellogram achteras. Ook heb je de optie voor DDC op de kleppen en daarmee kan je de hardheid ervan elektronisch regelen. Mini helpt graag een handje bij het sturen en daarom is er een variabele stuurbekrachtiging afhankelijk van de snelheid. Ga je langzamer rijden dan krijg je meer hulp bij het (in)sturen van de bochten.

 

In de Mini zit een knop voor het instellen van 3 rijstanden en de keuze is uit  - 'Groen', 'Midden', 'Sport' - voor de reactie van de motor, stuurbekrachtiging, automatische transmissie en demping van het DCC. Wat is standaard aanwezig op de Mini, nou dat zijn gordijnairbags, voetgangersdetectie met automatische remingreep voor de bescherming van voetgangers en de sfeerverlichting in het interieur. Opties zijn onder andere Head-Up Display, adaptieve cruisecontrol, koplampen met LED-technologie, grootlichtassistent, een panoramisch glazen dak, keyless entry, stereo-installatie van Harman / Kardom en een 8,8-inch scherm in het midden van het dashboard.

Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Mini met 5 deuren vanaf 19.490
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mini
Op beurs: Autosalon van Parijs 2014
Automerk: Mini
In de showroom: 11 oktober 2014
Bestellen vanaf: Per direkt

Mini
Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
Designschetsen van volledig elektrische MINI

Mini Countryman Panamericana plug-in hybrideAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI