Mini Countryman Panamericana plug-in hybride

Mini Countryman Panamericana plug-in hybride

woensdag 28 maart 2018 18:03:38

Een exclusieve versie van de MINI Cooper S E Countryman ALL4 start een verre reis van Noord-Amerika naar Tierra del Fuego, onthuld tijdens de 2018 New York International Auto Show. Tijdens de New York International Auto Show (30 maart tot 8 april 2018) verovert MINI-achtige elektromobiliteit nieuw terrein met de presentatie van een exclusief model dat speciaal is ontworpen voor extreem uitdagende routes. De MINI Countryman Panamericana is afgeleid van het eerste plug-in hybride voertuig van het merk en is ontworpen voor een lange-afstandstour van Noord-Amerika naar Tierra del Fuego, waarbij de kracht en duurzaamheid van het grootste model van het merk worden

Extra koplampen, banden met noodloopkarakteristieken en een imperiaal voor het vervoer van een reservewiel maken de compacte vijfdeurs geschikt voor een roadtrip in een klasse apart. Gebaseerd op de MINI Cooper SE Countryman ALL4 (gecombineerd brandstofverbruik: 2,3 - 2,1 l / 100 km, gecombineerd energieverbruik: 14,0 - 13,2 kWh / 100 km, gecombineerde CO2-emissies van brandstof: 52 - 49 g / km), het gecombineerde vermogen en de veelzijdigheid van zijn twee motoren maken het de perfecte uithoudingsatleet voor het Panamericana-avontuur.

 

Drie MINI Countryman Panamericana Plug-in Hybride voertuigen zullen de intercontinentale route op de langste noord-zuid wegverbinding ter wereld aan. Ze zullen de betrouwbaarheid en prestaties op lange afstand demonstreren van de plug-in hybride aandrijvingstechnologie die wordt gebruikt in de MINI Cooper S Countryman ALL4.

 

De plug-in hybride aandrijving van de MINI Cooper SE Countryman ALL4 is een effectieve bijdrage aan het verminderen van CO2-emissies in het wegverkeer, zelfs buiten stedelijke omgevingen. Met een bereik van maximaal 40 kilometer kan het voorbij de stadsgrenzen reiken en op langere routes volledig elektrisch blijven. De intelligent gecoördineerde interactie van de elektrische aandrijving met de verbrandingsmotor combineert de mogelijkheid van lokaal emissievrij rijden met de vrij

 

heid van een lange afstand die wordt geboden door een conventioneel aangedreven voertuig.De Panamericana, ook bekend als Pan-American Highway, Ruta Panamericana of Interamericana, afhankelijk van de regio en taal, verbindt de Amerikaanse staat Alaska met het Argentijnse Tierra del Fuego en loopt tussen het noordelijkste en meest zuidelijke punt over een afstand van ongeveer 25.750 kilometer . In zowel Noord- als Zuid-Amerika maken talrijke kruispunten en alternatieve routes deel uit van het wegennet Panamericana, met een totale lengte van meer dan 48.000 kilometer.

 

In het grensgebied tussen Panama en Colombia is een scheepvaartpassage nodig om de reis voort te zetten, aangezien een oorspronkelijk gepland gedeelte van ongeveer 90 kilometer lang, onder meer ter bescherming van het lokale regenwoudgebied niet was voltooid. De rit over de historische droomweg voert door verschillende klimatologische zones, dichte jungle en uitdagende hoge bergpassen. Naast goed ontwikkelde snelwegen, maken onverharde wegen en smalle bergpassages deel uit van het routenetwerk dat de drie MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrids zullen moeten weerstaan.De MINI Cooper S Countryman ALL4 biedt vijf full-size stoelen, royale bagageruimte en tal van comfortfuncties, zodat je altijd en overal kunt rijden. De twee motoren genereren een gecombineerd systeemvermogen van 165 kW / 224 pk. De precieze controle van de interactie tussen de voor- en achterwielen met de elektromotor zorgt ook voor intelligente vierwielaandrijving. Van regenachtige wegen tot zandvlaktes, grindpaden of met sneeuw bedekte bergpassages, de MINI Countryman Panamericana Plug-in Hybrid zal ze allemaal aanpakken.


Mini Countryman Panamericana plug-in hybride
Mini Countryman Panamericana plug-in hybride
Mini Countryman Panamericana plug-in hybride
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mini

Mini autonieuws

Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
Nieuwe generatie Mini Cooper

MINI Cooper S Convertible Facelift betrapt

Designschetsen van volledig elektrische MINI

Cadeautips voor jonge MINI fans

Opfrisbeurt Mini 3-deurs, 5-deurs en Cabrio

Nieuwe zeventraps automaat met dubbele koppeling

Het nieuwe MINI logo

Mini John Cooper Works Countryman uit Born is klaarAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com